Samsung HF 1000 - zestaw głosnomowicy. Czy ktos z Was ma to?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Paffcio
    Ambiente
    • 2007
    • 231

alfik3000, ładny felunek
  • piotrek_os
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 8162
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Pytanie jak w temacie, bo moze od czasu do czasu by sie takie urządzenie przydało w autku, a nie chcem montowac jakiegos "stacjonarnego" i za wiecej $$. Wiec prosze o opinie......
    Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Langusta
      RS
      • 2010
      • 1864
      • Seat

Re: Samsung HF 1000 - zestaw głosnomowicy. Czy ktos z Was ma

Zamieszczone przez piotrek_os
      Pytanie jak w temacie, bo moze od czasu do czasu by sie takie urządzenie przydało w autku, a nie chcem montowac jakiegos "stacjonarnego" i za wiecej $$. Wiec prosze o opinie......
      Witam, :wink: zakupiłem podobny zestaw tylko że NOKIA HF_210 muszę przetestować jak będzie sprawował się w samochodzie, w domu jest OK. :drive:
      Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER

Komentarz

• hsurim
        Elegance
        • 2006
        • 788
        • Kia
        • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

HF1000 ma złe opinie ze względu na dźwięk - coś się sprzęga.
        Ja użytkuję HF4000 i ten mogę polecić.
        Ma dobry dźwięk.
        Prócz automatycznego odbioru połączenia przychodzącego, można sterować nim angielskimi komendami głosowymi - odebrać, odrzucić połączenie przychodzące ; wybrać ostatnie odebrane, wykonane, lub nieodebrane a także inicjowanie głosowe do trzech numerów z szybkiego wybierania.
        Informuje głosowo jaki numer dzwoni a także posiada wyświetlacz (trochę jak dla mnie mała czcionka) i widać ten numer, czy stan naładowania akumulatora.
        Na wiosnę go kupiłem i po naładowaniu obecnie mam jeszcze 2/3 kreski - oczywiście, kiedy opuszczam autko, to go wyłączam.

Nie obsługuje polskich liter a w ich miejscu jest przerwa.
        Zakres temperatury pracy urządzenia, to od 0 do +40 C - czyli jakby nie na zimę (??)
        Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.

Komentarz

• Art221
          Drive
          • 2011
          • 64

Ja mam od paru dni i nie narzekam, nie zauważyłem sprzęgania, ale może się nie znam. Normalnie rozmawiam i rozmawiający mnie rozumie.

Komentarz

• DCA
            Drive
            • 2010
            • 40

Ja polecam NOKIĘ 210

Jakość dźwięki BDB!

Musiałem z niej zrezygnować bo nie zawsze chcę, aby moi pasażerowie wszystko słyszeli...
            511 120 506 naprawa wzmacniaczy, radioodtwarzaczy. Montaż CAR AUDIO (kuj-pom)

Komentarz

Pracuję...