djczas, Chyba bedzie musial z tylu drugi silnik zalozyc, zeby trakcja sobie o nim przypomniala :szeroki_usmiech
Stream -> Stream MP3?
Zwiń
X
-
Stream -> Stream MP3?
Cześć.
Ostatnio byłem w ASO na serwisie olejowym i miałem okazję obejrzeć ich nowy samochód testowy (O2). Auto było świeżo zarejestrowane, tegoroczne i miało radio Stream z obsługą mp3. Ja w swojej Okcie mam zwykłego Streama (2005r), z wszelkimi przypadłościami opisanymi na forum w gratisie. I pytanie brzmi, czy ktokolwiek wie coś na temat czy można samą zmianą firmwaru zmienic zwykłego Streama w Streama MP3?Mareque
O2 Ambiente BJB '2005
-
-
I nie tylko mają nowe wersje obsługę mp3:
"Od roku modelowego 2007 odtwarzacz kasetowy w systemie audio Melody zostanie zastąpiony odtwarzaczem CD. Poza odtwarzaniem tradycyjnych płyt CD, nowy system audio Stream pozwala korzystać z płyt CD z nagraniami w formacie MP3. Przydatną innowacją jest również łącze umiejscowione w podłokietniku Jumbo-Box, umożliwiające podłączenie zewnętrznych systemów audio (takich jak iPOD, czy inne rodzaje odtwarzaczy plików MP3)."
Link do artykułu:
W ofercie Skoda Auto pojawiły się już Skody Fabia, Skody Octavia oraz Skody Octavia Tour z roku modelowego 2007. Zmiany dotyczą nowych...
Fajnie, fajnie! Jak by co to prośba też o wsparcie informacją dot. włączenia mp3 w starej wersji.
PozdrO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
Komentarz