Octaman, jaki silnik?
bolero a u-dimension el comp 6
Zwiń
X
-
drzwi bedą przygotowane tzn wygłuszone. pytanie tylko czy takie głośniki pociągnie bolero i czy dystans z pozycji 5 będzie pasował:
glosniki
a jeśli nie da rady bolero to czy taki wzmak starczy:
wzmak
no i pytanie jaka przejściówka z radia na wzmacniacz i ile bedzie kosztowała.Narazie wygłuszę przód i włoże jakiś dobry zestaw,Potem ewentualnie jakis tył lub suba na pakę
Komentarz
-
-
DANIEL1987, podjedz do Zenka z http://www.zuhfox.pl/
doradzi Ci optymalne rozwiązanie.With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Znam ten zakład ale chciałbym to sam zrobić bo to troszkę kosztuje.Więc doradźcie jak możecie
[ Dodano: Sob 15 Paź, 11 12:54 ]
nie ma to jak komuś pomóc....jakby to komuś ból sprawiało a dużo ludzi mających pojęcie na forum jest ale najlepiej napisać jedź do zakładu zapłać to Ci zrobia :evil:
Komentarz
-
-
podjechanie zapytanie, posłuchanie (z tego co pamietam Zenek ma szafę demo ze spikersami) nic nie kosztuje, w czasie kilkunastu minut rozmowy dowiesz sie wiecej niż przez tydzien na forum w swoim topiku, to nie czat a tematów temu podobnych było już na forum sporo.
osobiście nie kupiłbym tego wzmaka. głosniki są spoko, tylko woofer mają lichy kickbas (gra ale nie kopie)
Komentarz
-
-
byłem dziś u Zenka pogadaliśmy z godz..on posiedział w moim aucie, ja w jego BMW najlepszym rozwiązaniem według niego do radia bolero i tej instalacji jest zakup wzmacniacza Helix z seri plug&play p50dsp jest to wzmacniacz 5-kanałowy z wbudowanym procesorem dzwięku który z lapka możemy wysterować ,czasy,opóźnienia ustawic zeby scena akustyczna pojawila sie bardziej z przodu dodatkowo plug&play tzn ze dedykowany do seryjnych instalacji więc wpinamy w instalacje auta bez zadnych przeróbek jedynie dokupując kabel do niego dedykowany do skody.nawet z seryjnymi glosnikami roznica bedzie kolosalna...co widac na filmiku:
helix
jedyna i główna wada: CENA!!!!!!! 1800zł +kabel :cry:
tradycyjna robota wzmak przejsciówki dwie okablowanie itd tez tanie nie bedzie takze dupa zimna....albo uzbieram na te cudo albo odpuszczam
PS.głośniki polecał DEGO
Komentarz
-
-
Panie, CA to studnia bez dna :diabelski_usmiech
Ja mam Dego PO650 i szczerze polecam. Jeśli chodzi o tego Helixa to faktycznie możliwość podpięcia p7p to duża zaleta i jeżeli upierasz się przy Bolero, to może być dobre rozwiązanie.Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
Komentarz