pogratulował autka no czekam za fotkami
radio do skodzinki I 2003r.
Zwiń
X
-
radio do skodzinki I 2003r.
Witam wszystkich bardzo serdzecznie! Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Skody Octavii I 2.0 benzynka z 2003 roku. Niestety kupione przeze mnie auto nie posiada radia. Czy moglibyście polecić jakieś fajne radyjko z dużem wyświetlaczem tak do około 2000 tysięcy złotych? Bardzo dziękuje za odpowiedzi.
-
-
Najlepiej poszukaj czegoś z nawigacją np. coś takiego tylko do O1: http://allegro.pl/listing.php/search...ategory=0&sg=1 Użyj opcji szukaj na forum i dowiesz się na co ewentualnie można zamienić.
Komentarz
-
-
ja mam model 830 gra całkiem przyzwoicie, ma ściągany panel, bluetooth, usb, odtwarza divx, opcja dual zone, (mam dodatkowy monitor peyinga mocowany do zagłówka) z pzodu słuchasz na przykład radia, a z tyłu dzieci oglądają bajki. Nowe na allegro kupiłem za 1300 złZałączone plikiW zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
Babka utonęła do góry kudłatką.
Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!
Komentarz
-
-
sawus1990, Wywalisz półeczkę i 2 din wejdzie bez problemu..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Ja też bym polecił 2DIN,. W superbie musiałem wyciąć z tyłu takie plastikowe wzmocnienie bo morda wystawała. Osobiście polecam radia bez navi, bo trzeba odrywać wzrok od drogi i gapić się na dół jak chcesz zerknąć na mapę. IMO lepiej pod szybą, ale jak kto woli.
Ja u siebie wpakowałem chińczyka 2DIN. Powiem szczerze że gra jakościowo gra dużo lepiej niż myślałem. Zapłaciłem wtedy za niego 750zł a wszystkie inne firmowe radia chodziły po ok 2tys w górę a zależało mi przede wszystkim na zdejmowanym panelu. teraz z dostępnością jest dużo lepiej i jak pisał kolega wyżej za 1300 wyjmiesz coś firmowego. Za resztę możesz zrobić wygłuszenie albo złożyć suba
Komentarz
-
Komentarz