GSM II czy GSM III

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zielarzlol
    Rider
    • 2012
    • 263

Ja bym do tematu podszedł jeszcze z innej strony - czy ten Galaxy S ma fabryczny ROM ?
    Czarna perła O2 FL:
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58593

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

LudwigVan, tak jak pisałem u mnie działa zarówno z Galaxy S ( 2 szt z różnymi wersjami softu ) jak i Galaxy SII. Czyta książkę, robi automatycznie update jeśli coś dopiszę w telefonie, zero problemu. Też mam Bolero i GSMII z "biznesu". Najłatwiej było by sprawdzić na chwile z innym Galaxy.

BTW. Przy czytaniu książki przez zestaw zezwalasz oczywiście w telefonie na jej odczyt ( powinno pojawić się pytanie na belce informacyjnej na górze ekranu )?
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• LudwigVan
        Classic
        • 2012
        • 6

kowal 2002, jesteś moim prywatnym mesjaszem! SGS nie pytał mnie o nic, zrobiłem mu update przez Kiesa. Okazało się że pyrkał na jakimś Androidzie z czasów wczesnego Gierka. Teraz śmiga jak burza i...PYTA SIĘ O UDOSTĘPNIENIE KSIĄŻKI! Wszystko działa, książka, listy połączneń 100%! Jestem generalnie człowiekiem typu - ma działać. Nie aktualizuję, nie rootuje itd itp.
        Wszystkim bardzo dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość. Na dniach wrzucę foty mojej bestii i pozmieniam co trzeba w profilu. Rzeczywistość przerosła moje oczekiwania, Skodę dostałem z niemałymi bonusami. Jest na co popatrzeć.

Dzięki i pozdrawiam, szerokości dla Was!
        Pożeracz kilometrów
        Aktualnie:
        Octavia IIFL Kombi Elegance szary antracyt
        2,0 TDI CR DPF 140 KM
        CB - zestaw spędzający sen z powiek drogiej konkurencji:
        OMEGA III (240PLN) Antena z marketu 1,5 m (80 pln) działa czyściutko już trzy lata, nie zamienię na nic innego.

Komentarz

• kowal 2002
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 5161

LudwigVan,
          Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
          Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

Pracuję...