Ja bym do tematu podszedł jeszcze z innej strony - czy ten Galaxy S ma fabryczny ROM ?
GSM II czy GSM III
Zwiń
X
-
LudwigVan, tak jak pisałem u mnie działa zarówno z Galaxy S ( 2 szt z różnymi wersjami softu ) jak i Galaxy SII. Czyta książkę, robi automatycznie update jeśli coś dopiszę w telefonie, zero problemu. Też mam Bolero i GSMII z "biznesu". Najłatwiej było by sprawdzić na chwile z innym Galaxy.
BTW. Przy czytaniu książki przez zestaw zezwalasz oczywiście w telefonie na jej odczyt ( powinno pojawić się pytanie na belce informacyjnej na górze ekranu )?Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
kowal 2002, jesteś moim prywatnym mesjaszem! SGS nie pytał mnie o nic, zrobiłem mu update przez Kiesa. Okazało się że pyrkał na jakimś Androidzie z czasów wczesnego Gierka. Teraz śmiga jak burza i...PYTA SIĘ O UDOSTĘPNIENIE KSIĄŻKI! Wszystko działa, książka, listy połączneń 100%! Jestem generalnie człowiekiem typu - ma działać. Nie aktualizuję, nie rootuje itd itp.
Wszystkim bardzo dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość. Na dniach wrzucę foty mojej bestii i pozmieniam co trzeba w profilu. Rzeczywistość przerosła moje oczekiwania, Skodę dostałem z niemałymi bonusami. Jest na co popatrzeć.
Dzięki i pozdrawiam, szerokości dla Was!Pożeracz kilometrów
Aktualnie:
Octavia IIFL Kombi Elegance szary antracyt
2,0 TDI CR DPF 140 KM
CB - zestaw spędzający sen z powiek drogiej konkurencji:
OMEGA III (240PLN) Antena z marketu 1,5 m (80 pln) działa czyściutko już trzy lata, nie zamienię na nic innego.
Komentarz
-
Komentarz