Bolero + Navi Box

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MichalK
    Drive
    • 2004
    • 64

Bolero + Navi Box

Polske z Grecją bym posłał na 1x
  • leff
    Elegance
    • 2004
    • 862

Bolero + Navi Box

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DP45Ckw4JzQ[/youtube]

ktos to robi? pomysl bardzo mi sie podoba

czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel

Komentarz

• K_R_I_S
      Ambiente
      • 2010
      • 128

Też szukam takiego rozwiązania...
      W Bolero brakuje mi 3 rzeczy: kamery cofania, nawigacji (a konkretnie Automapy) i bluetooth'a.
      Z tego co widze to chyba produkt firmy Martos. (poprawcie mnie jeśli się mylę...)
      http://www.profi-it.pl
      Tanie laptopy, komputery i serwery poleasingowe, strony www, antywirusy, zdalne wsparcie informatyczne 24h...

Komentarz

• leff
        Elegance
        • 2004
        • 862

to chyba nie to rozwiazanie martosa, tytaj mowia o jakims panelu dotykowym extra a na filmie widac, ze sterowanie jest przez panel radia.
        W sumie najbardziej mnie interesuje, czy ktos montuje takiego gotowca - rzezba wlasnoreczna srednio mnie interesuje :wink:

czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel

Komentarz

• K_R_I_S
          Ambiente
          • 2010
          • 128

Zamieszczone przez leff
          to chyba nie to rozwiazanie martosa
          Jak to nie? (Sprawdz opis pod filmikiem.)

Zastanawia mnie nadal jak do tego podłączyć Automapę?
          Trzeba podpiąć jakieś zewnętrzne urządzenie? Czy wystarczy wsadzić kartę?

W/g opisu to jest MA-500

Ale niestety o więcej szczegółów trzebaby zapytać samego zainteresowanego, który z tego co pamiętam jest użytkownikiem forum.
          Poza tym cena troszeczkę "zaporowa". Może jakiś rabat dla forum?

[ Dodano: Wto 15 Lis, 11 15:41 ]
          Odswieżam temat.

Na forum Superba jest caly topic o tym:

Okazuje się, że trzeba dokupić jeszcze moduł GPS np. z Naviheaven'a. Czyli koszty rosną. Jest problem z dzwiekiem z nawigacji, nie ma BT i dalej pozostaje problem braku wyjscia chinch z radia (do wzmacniacza)

Chyba jednak zamienie swoje Bolero na inny model...
          Tanie laptopy, komputery i serwery poleasingowe, strony www, antywirusy, zdalne wsparcie informatyczne 24h...

Komentarz

• Tomczak
            Classic
            • 2012
            • 1

Robimy takie przeróbki gdyby ktoś był zainteresowany. Załatwiamy także na odległość, wysyłacie do mnie jednostkę, my ją przerabiamy i wystarczy ją później tylko podłączyć.

Komentarz

• K_R_I_S
              Ambiente
              • 2010
              • 128

OK, to poprosimy o pełną ofertę...
              Najlepiej z "próbką" swoich możliwości.

Komentarz

• fan
                Elegance
                • 2009
                • 760

Zamieszczone przez Tomczak
                Robimy takie przeróbki gdyby ktoś był zainteresowany. Załatwiamy także na odległość, wysyłacie do mnie jednostkę, my ją przerabiamy i wystarczy ją później tylko podłączyć.
                Przerobicie Columbusa tak,żeby miał wyjście na wzmacniacz?Tzn czy zrobicie wyjscie na "czincze" z radia przed przedwzmacniaczem?Jesli tak to jaka cena?
                Respect All,Fear No One!

Komentarz

• Octavianski
                  Drive
                  • 2010
                  • 49

Trafilem na mariaz Bolero z modulem navi "namaszczony" przez firme pro_audio z Allegro.

Bolero + 2xAV+AVin(kamera)+naviPL (np. AutoMapa) tylko ta cena 1399 jest wyscigowa :hammer jak sport ekstremalny. W tej cenie powinien byc rowniez Bluetooth.
                  No i taki mod to dopiero po gwarancji, SRI.
                  Wesoła - nie mylić z Wołominem lub Pruszkowem.
                  Wawa-Wesoła to najmłodsza dzielnica w mieście.

Mode by MR-MOTORS: Pwr 164,7KM @ 3764 rpm / Tq 384,6 Nm @ 2166 rpm

Komentarz

• krzg
                    Drive
                    • 2009
                    • 80

Cena zaporowa to raz, a dwa: albo navi albo słuchasz radia/CD/SD. Pytałem u źródła, nie ma możliwości żeby navi wyciszała radio w momencie komunikatu głosowego. Dlatego też ja kupilem Columbusa.

Komentarz

• Octavianski
                      Drive
                      • 2010
                      • 49

Zamieszczone przez krzg
                      ... albo navi albo słuchasz radia/CD/SD. Pytałem u źródła, nie ma możliwości żeby navi wyciszała radio w momencie komunikatu głosowego....
                      Nie, to juz totalna porazka. :zastrzelic
                      Nie wyobrazam sobie, by w drodze np. do Sosnowca przez 4 godziny mialbym obserwowac tylko mape bez dostepu do radia. Jestem goracym zwolennikiem AutoMapy (plwam na dotychczasowy ATLAS BLAUPUNKT DX) i stad proby konfiguracji sprzetu w nastepnej Skodzie.
                      Niestety nadal pozostaje aktualna koncepcja oddzielnego navi 7" ustawionego w schowku na wierzchu deski rozdzielczej.
                      Wesoła - nie mylić z Wołominem lub Pruszkowem.
                      Wawa-Wesoła to najmłodsza dzielnica w mieście.

Mode by MR-MOTORS: Pwr 164,7KM @ 3764 rpm / Tq 384,6 Nm @ 2166 rpm

Komentarz

Pracuję...