Też szukam takiego rozwiązania...
W Bolero brakuje mi 3 rzeczy: kamery cofania, nawigacji (a konkretnie Automapy) i bluetooth'a.
Z tego co widze to chyba produkt firmy Martos. (poprawcie mnie jeśli się mylę...)
http://www.profi-it.pl
Tanie laptopy, komputery i serwery poleasingowe, strony www, antywirusy, zdalne wsparcie informatyczne 24h...
to chyba nie to rozwiazanie martosa, tytaj mowia o jakims panelu dotykowym extra a na filmie widac, ze sterowanie jest przez panel radia.
W sumie najbardziej mnie interesuje, czy ktos montuje takiego gotowca - rzezba wlasnoreczna srednio mnie interesuje :wink:
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Ale niestety o więcej szczegółów trzebaby zapytać samego zainteresowanego, który z tego co pamiętam jest użytkownikiem forum.
Poza tym cena troszeczkę "zaporowa". Może jakiś rabat dla forum?
Okazuje się, że trzeba dokupić jeszcze moduł GPS np. z Naviheaven'a. Czyli koszty rosną. Jest problem z dzwiekiem z nawigacji, nie ma BT i dalej pozostaje problem braku wyjscia chinch z radia (do wzmacniacza)
Chyba jednak zamienie swoje Bolero na inny model...
http://www.profi-it.pl
Tanie laptopy, komputery i serwery poleasingowe, strony www, antywirusy, zdalne wsparcie informatyczne 24h...
Robimy takie przeróbki gdyby ktoś był zainteresowany. Załatwiamy także na odległość, wysyłacie do mnie jednostkę, my ją przerabiamy i wystarczy ją później tylko podłączyć.
Robimy takie przeróbki gdyby ktoś był zainteresowany. Załatwiamy także na odległość, wysyłacie do mnie jednostkę, my ją przerabiamy i wystarczy ją później tylko podłączyć.
Przerobicie Columbusa tak,żeby miał wyjście na wzmacniacz?Tzn czy zrobicie wyjscie na "czincze" z radia przed przedwzmacniaczem?Jesli tak to jaka cena?
Bolero + 2xAV+AVin(kamera)+naviPL (np. AutoMapa) tylko ta cena 1399 jest wyscigowa :hammer jak sport ekstremalny. W tej cenie powinien byc rowniez Bluetooth.
No i taki mod to dopiero po gwarancji, SRI.
Wesoła - nie mylić z Wołominem lub Pruszkowem.
Wawa-Wesoła to najmłodsza dzielnica w mieście.
Mode by MR-MOTORS: Pwr 164,7KM @ 3764 rpm / Tq 384,6 Nm @ 2166 rpm
Cena zaporowa to raz, a dwa: albo navi albo słuchasz radia/CD/SD. Pytałem u źródła, nie ma możliwości żeby navi wyciszała radio w momencie komunikatu głosowego. Dlatego też ja kupilem Columbusa.
... albo navi albo słuchasz radia/CD/SD. Pytałem u źródła, nie ma możliwości żeby navi wyciszała radio w momencie komunikatu głosowego....
Nie, to juz totalna porazka. :zastrzelic
Nie wyobrazam sobie, by w drodze np. do Sosnowca przez 4 godziny mialbym obserwowac tylko mape bez dostepu do radia. Jestem goracym zwolennikiem AutoMapy (plwam na dotychczasowy ATLAS BLAUPUNKT DX) i stad proby konfiguracji sprzetu w nastepnej Skodzie.
Niestety nadal pozostaje aktualna koncepcja oddzielnego navi 7" ustawionego w schowku na wierzchu deski rozdzielczej.
Wesoła - nie mylić z Wołominem lub Pruszkowem.
Wawa-Wesoła to najmłodsza dzielnica w mieście.
Mode by MR-MOTORS: Pwr 164,7KM @ 3764 rpm / Tq 384,6 Nm @ 2166 rpm
Komentarz