Zamieszczone przez Puchacz
co zrobiliści ez serwerem ? ostatnio momentami działa koszmarnie wolno :evil: od kilku dni :x
chyba jego serwer pocztowy nie polubil naszego, bo ZTCP ostatnio wrocil jakis dziwny mail, z informacja, ze temat maila jest zle zakodowany, ale to juz nie moja wina, ino systemu forum.
, zaainteresowałem się firmą JL audio, konkretnie jeden wzmak 330.4. Czy ktoś miał okazję grać na JLach?

, zaainteresowałem się firmą JL audio, konkretnie jeden wzmak 330.4. Czy ktoś miał okazję grać na JLach?
, Steg jest taki bardziej techniczny i w zestawieniu z MS6 /jak sądze te masz a nie M6/ gra dość konturowo. Spróbuje to porównac do rysunku technicznego, jak patrzysz na rysunek to no niby widzisz wszystko i każdy szczegół ale jednak nadal jest to rysunek gdzie wyraźnie widzisz każdą kreskę oddzielnie a przy JL'u wszystko stanowi jedną spójną całość - tak jakbyś patrzył na gotowy juz produkt - mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi

ops:
)

)
)
?
Komentarz