Czy moze ktoś jest zorientowany czy są wyprowadzone w tylnych drzwiach kable do tweeterów, moja wersja to O1 AMBIENTE ?? Aha i jeszcze jak zdjąć tą osłonkę połączoną z przyciskiem podnoszenia szyb??
nie wiem jak jest w ambiente, jesli glosnikow nie ma z tylu, najlepiej sprawdz. Oslonke delikatnie podwaz od strony klamki, wychodzi dosc latwo, najlepiej cieniutkim srubokretem zeby nie porysowac, ale ja u siebie nawet palcami wyciagam.
Wielkie dzięki wam a piwo najbardziej sie należy za fotki. Bo te barany w fabryce nawet w kostce styków nie dali tylko puste miejsca zostawili nie wspomne już o kablach. Ostatnio zakąłdałem na tył głośniki i całkiem inaczej się zrobiło w samochodzie a tweetery po bokach jeszcze lepszy efekt dają, dałbym sobie z tym spokuj ale jestem maniakiem dzwięku i dodatkowo te tweetery dały by fajny efekt przestrzenny. Czyli jeśli kabli nie widać po zjęciu osłony to niebedzie ich??
Ja jutro będę montował fabryczne tweetery z przodu na tył, bo z przodu dałem sobie powerbassa. Montaż prosty, najgorzej będzie chyba z przelotką w drzwiach a potem z górki, jedynie co to jeszcze schowanie instalacji. Podrzucę fotorelację jak nie zapomnę
Komentarz