Ma ktoś może schemat instalacji audio od radia swing 1z9035161 N -> do aux w oc II FL 2012 r.
wszędzi rozpiska jest na 3 piny a wiem że musi być 4 ale nie mam pojęcia skąd ten 4 ...
może ktoś ma lepszy schemat ....
Witam.
Podziele się swoim doświadczeniem z tym urządzonkiem..., może się komuś potomnemu przyda. Yatour działa poprawnie z radiem stream z 2005 roku. To chyba pierwsza wersja... Yatoru z softem 2.14, działa więcej niż 6 CD i więcej niż 99 utworów. Pierwsze 6 cd jest pod guzikami radia, można natomiast przełączać się dalej guzikami na kierownicy. CD07 pokazuje na radiu jako CDC1, CD8 jako CDC2 itd... W katalogu może być wiecej niż 99 utworów, utwór 100 pokazuje radio jako 01, utwór 101 jako 02 itd... Także fajna sprawa to urządzonko... Pozdrawam...
Koledzy,
żeby nie tworzyć nowego tematu, to czy ktoś korzysta z tej wersji emulatora? Co prawda ma tylko USB, ale dla mnie wystarczy i jest od razu wbudowany zestaw głośnomówiący. Ktoś coś?
Witam,
żeby nie tworzyć nowego wątku - czy ktoś może ma widzę, czy urządzenia yatour sa uniwersalne? tzn mam emulator yatour yt-m06 ze starego samochodu (toyota/lexus) i czy wystarczy tylko zmienić kabel pod radio O2 i będzie działać? radio swing. Ewentualnie - czy ktoś korzystający z yatoura mieszka we Wrocławiu i czy mógłbym podjechać z własnym urządzeniem zobaczyć czy będzie działać?
Witajcie Forumowicze!
Zaglądam do Was z takim zapytaniem? Czy zmieniarka yatour będzie działać z każdym radiem, tzn. mam w octavii II z 2006 r. radio stream (bez mp3, nie ma aux, nie ma nawet takiej opcji w radiu). Nie chciałabym kupować sprzętu jeśli nie zadziała. Może ktoś spotkał się z takim problemem i poradzi? Pozdrawiam
Komentarz