nico21, bezduszny, auto chodzi jak mażenie do dziś ale... (udało mu sie odłożyć kase i zamontował nową instalke po wymianie silnika na jego koszt gwarant powiedział że z powodu złej instalacji nie uznaje gwarancji ) oszczedności na zakupie lpg kosztowały go 35tys zł w raz z nową instalką 4 generacji
Glosniki konkrety
Zwiń
X
-
Glosniki konkrety
siemka przejrzalem juz forum i temat juz byl kilka razy ale nie wiem jeszcze konkretow a chodzi o to ze nie wiem jakie wybrac glosniczki w drzwi do autka.tak zeby wszystko pasowalo i gralo. cenowo do 300 zl max.czekam na kokretne sprawdzone przez was ( bo zapewne macie juz naglosnione swoje pociski) i zdecydowane namiary.siemka i wielkie dzieki za pomoc
-
-
Dozbierałem...;-) Liczę,że jak ty coś polecasz to nie ma lipy...
Dziś zamawiam Phase'y PCS 165.20 Mam nadzieję,że się nie zawiodę. Dystanse MDF już doszły :-) Idzie ku lepszemu !
Pozdrawiam i dzięki za porady dla Nexusa i pozostałych.
Pozdrowka -NastarWałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)
Komentarz
-
-
Re: Glosniki konkrety
Zamieszczone przez HKRsiemka przejrzalem juz forum i temat juz byl kilka razy ale nie wiem jeszcze konkretow a chodzi o to ze nie wiem jakie wybrac glosniczki w drzwi do autka.tak zeby wszystko pasowalo i gralo. cenowo do 300 zl max.czekam na kokretne sprawdzone przez was ( bo zapewne macie juz naglosnione swoje pociski) i zdecydowane namiary.siemka i wielkie dzieki za pomoc
http://www.arc.net.pl/product_info.p...roducts_id=164 czy bez wzmaka zagraja dobrze bo mowicie ze potrzebny jest wzmak?
dzieki za info
Komentarz
-
-
HKR, po 1 zaczynasz od d... strony
najpierw przygotowuje się środowisko pracy dla głośników,
a dopiero potem kombinuje co tam wsadzić żeby fajnie grało
czyli najpierw wytłum drzwi, potem wstaw panele (np. z MDF'u)
wtedy posłuchaj jak graja fabryczne głośniki - może się okazać,
że nie będziesz musiał zmieniac głosników :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
glosniki musze wymienic bo te ktore mam to sa jedne wielkie g.... papierzaki jakies, podaje kilka przykladow wiec dlatego juz wole kombinowac co tam wsadzic. daje kilka linkow z roznymi opcjami zebyscie mi polecili cos. nie potraficie podac jednego chociaz w miare dobrego wyboru? stale na cos narzekacie,ze to ze tamto, a ze wytlumic drzwi i wstawic dystanse to juz wiem ze lepiej to zrobic bo stale o tym piszecie w kolko jak ktos sie pyta o glosniki.
Komentarz
-
-
HKR, nie można podać jednego jedynie słusznego zestawu głośników, bo każdemu pasuje coś innego, ciągle zmieniają się modele, zależy ile kasy chcesz wydać na głośniki itp. itd.
W kółko pisze się o wygłuszeniu, bo to podstawa. Zawsze jest pytanie jakie głośniki i zaraz leci pytanie, a wygłuszyłeś drzwi - nie, no to wygłusz i dopiero głośniki.
Ostatnio na forumowej fali są Phase Evolution PCS 165.20, bo mają ciekawą cenę. Ja też się skusiłem na takie i niedługo będę montował. Uprzedzam tylko, żeby je u mnie wpasować na dystansach z mdf musiałem przyciąć blachę w drzwiach, bo są dość głębokie i mają magnes o dużej średnicy.Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
Sigma_74
Zamieszczone przez BioBogonżeby je u mnie wpasować na dystansach z mdf musiałem przyciąć blachę w drzwiach, bo są dość głębokie i mają magnes o dużej średnicy.
Komentarz
-
HKR, za trochę większą kwotę niż podałeś polecam PowerBass S-6C za 319zł plus dystanse z MDF za 1zł http://www.powe.com.pl/product_info....roducts_id/122 no i wygłuszenie to podstawa. Ostatnio takie założyłem i grają świetnie (na dystansach pasują jedynie trzeba lekko przygiąć taką blachę, do której montowana jest prowadnica szyb).życie zmienia marzenia ...
1.9TDI ALH powered by MT: 120KM/260Nm
Komentarz
-
-
Sinuslive zestaw SL160
Panowie jak to gra ?
Powerbass z serii Bk-6 będzie dużo lepszy ?www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Glosniki konkrety
Zamieszczone przez grzegorzHKR, za trochę większą kwotę niż podałeś polecam PowerBass S-6C za 319zł plus dystanse z MDF za 1zł http://www.powe.com.pl/product_info....roducts_id/122 no i wygłuszenie to podstawa. Ostatnio takie założyłem i grają świetnie (na dystansach pasują jedynie trzeba lekko przygiąć taką blachę, do której montowana jest prowadnica szyb).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez grzegorzu mnie chodzi bez wzmacniacza i jestem zadowolonyżycie zmienia marzenia ...
1.9TDI ALH powered by MT: 120KM/260Nm
Komentarz
-
-
Panowie.
Pytanie amatora.
Czy wzmacniacz Blaupunkt GTA4 Series wystarczająco zasili przedni zestaw klasy Powerbass'a BK6/CK6 i małą skrzynię w bagażniku ?
Głośniki z tyłu będą odłączone.
Dzięki za odpowiedź.www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Calkiem ciekawa dyskusja, sam planuje system do skody, kewestia ustalenia jeszcze co to bedize, poniewaz docelowo system ma sluzyc jako prezentacja dla klientów, mozliwosci glosników za niezbyt wygorowana kwote.
Planowana jest nowa seria GTO JBL'a, być może seria Power.
O przemyslenia jest równiez seria Infinity Reference, która wg mnie troche lepiej radzi sobie w systemach bez subwoofera.
Mam jeszcze posluchac jak gra system VIBE, ale podejrzewam ze na niego sie nie zdecyduje ( bo nie mamy go w regularnej ofercie sklepu :P
CZekam na Wasze doswiadczenia z głosnikami JBL oraz Infinity
Komentarz
-
Komentarz