Witam,
Widzę kilkanaście tematów odnośnie wygłuszenia drzwi w O1 łącznie z fotorelacjami ale nie bardzo wiem 1 rzecz.
mam octawię z 2003r i jak ściągne z przednich drzwi tapicerkę to mam srebrną blachę przykręconą do drzwi, z fotorelacji które sa na forum wynika że ta blachę powinienem wygłuszyć? a czy nie powinno się jej odkręcić i wygłuszyć drzwi następnie przykręcić tę blachę do drzwi i jeszcze tę blachę wygłuszyć?
Proszę o odpowiedź
masz O1 i blachę pod tapicerką? :shock: całkiem ciekawie, bo nie widziałem jeszcze O1 z blachą. Przeważnie miały taką gabke. Ale w Twoim przypadku nawet i lepiej jak masz blache. Czyli oklejasz i blachę od strony zew, oraz to co jest za blachą. Czyli jest do ściągnięcia :wink:
jak rozkręcę to wrzucę, pewnie chcesz zobaczyć czy jest blacha czy jej nie ma, powiem tak odkręcałem boczek w kilku autach z grupy vag i w każdym była akurat ta blacha, rozumiem że w skodzie jej nie ma? to jak w takim razie mam te dzrzwi wygłuszyć?
g4cek, Nie masz blachy na 100%
Otwory technologiczne usztywniasz i zaklejasz matami, zeby dziur nie było.
Na forum masz troche faq jak to zrobić.
Pozdr.
Bartek
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
aaa no to czyli Ty u siebie nie rozkręcałeś, i nie jesteś pewien czy ona tam jest. Jeśli tak było, to jej nie masz tak jak piszeziutsane. Blachy były chyba w nowszych modelach, ale nie spotkałem się aby była w O1
pisze ze mniej wiecej bo wewnętrzna cześc drzwi już jest wygłuszona na tym zdjęciu
Widzę ręcznie robionego dynaxorba
Anyway, blacha również była w seatach jak pamiętam.
Zrób tak jak pisałem, a jak nie czujesz się na siłach, to może warto podjechać do zakładu, który Ci to zrobi?
P.S.
Co tam Adam ?
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
jak wyglądają drzwi w O1 bez tapicerki to wiem :P bo sam mam co nieco w audio pokopane. Ale chciałem zobaczyć jak wygląda ta blacha w drzwiach o1 u g4cek
Komentarz