Tuner tv w samochodzie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Asik
    Classic
    • 2011
    • 26

Tuner tv w samochodzie

Zamieszczone przez Hunter
    pozdrowionka dla kierownika beżowej O2 wypatrzonej dziś w okolicy ronda koło cmentarza/budowlanki w Mińsku około godziny 16:20. W ostatniej chwili wypatrzyłem logo na grillu i nie zdążyłem zatrąbić/obmachać :roll:
    Ja również dostrzegłem w ostatniej chwili logo na grillu i czasu na reakcję nie było. Pozdrawiam
  • piotrcar
    Rider
    • 2010
    • 641

Tuner tv w samochodzie

znalazlem cos takiego na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=2026531126
    czy ktos cos takiego uzywa???jak jest z odbiorem???czy mozna ogladac podczas jazdy czy ucieka obraz??
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

Komentarz

• innova
      Rider
      • 2011
      • 554

piotrcar,
      ten jest jakoś drogi
      ponadto tuner cyfrowy w samochodzie bez wyświetlaczy podłączanych po HDMI i tak sprowadza sprawę do konwersji na sygnał analogowy i przesyle po niskiej częstotliwości w formacie PAL... a to z kolei może zostać łatwo zaśmiecone przez urządzenia zainstalowane w pojeździe jak i samego pojazdu. Z zasięgiem będzie jak to zwykle, blisko nadajników mógłbyś przy dwóch antenach zachowac ciągłość nawet jadąc natomiast oddalając się (i tu nie podam na jaką odległość gdyż to jest pochodna kilku czynników konfiguracyjnych nadajników oraz samego terenu) komfort oglądania w ruchu spadnie, stacjonarny będzie OK na około 80% terenu przy obecnym pokryciu DVBT.
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

• alias27
        Drive
        • 2008
        • 82

Cena z kosmosu. Zwykle kosztuje to ok 400 zl.
        Octavia scout 2.0 TDI

Komentarz

• Ayu
          RS
          • 2009
          • 4154

Komentarz

Pracuję...