[O2] fl glosniki na tyl

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krzysio101
    Classic
    • 2010
    • 12

[O2] fl glosniki na tyl

Zamieszczone przez LUKI
    BTW
    poza tym po wymianie nastawnika, łańcucha i napinacza moja CAXA lata zajebiście :!:
    Oby tak zostało do końca waszych wspólnych dni

Swoją drogą myślę, że skoro przytaczani ludzie handlujący częściami z naszego forum mają dostęp do najnowszych rodzajowo łańcuchów to można by ich poprosić o zrobienie zdjęcia jak wygląda taki łańcuch.

[ Dodano: Wto 23 Paź, 12 12:39 ]
    P.S.

Napisałem już do kolegi maciejk może nas wspomoże
  • patrykL
    Rider
    • 2009
    • 588

[O2] fl glosniki na tyl

witam,
    mam o2fl z grudnia 2009 (produkcja) w wersji mint, chodzi mi po glowie zalozenie glosnikow z tylu i teraz pytanie: co mi potrzeba? same glosniki wystarcza czy musze zamontowac okablowanie rowniez?

Komentarz

• misiek^wro
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8321

To ja sie podepne - co podrzucic aby podpiac dodatkowe glosniki, bo sie trafily boczki od SS na tyl?

Jak z montazem? Kojarzy ktos jakis watek? Zdemontowalem stare boczki i tak jezdze z blacha, ale pora pchnac temat
      Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
      Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
      ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• patrykL
        Rider
        • 2009
        • 588

chyba sie nie doczekamy odpowiedzi... :cry:

Komentarz

• kowal 2002
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 5161

patrykL, bo było milion razy... Musisz dołożyć okablowanie i głośniki.

misiek^wro, ale chcesz wsadzić ori, czy coś innego trójdrożnego? Bo z przodu to by jeszcze miało jako taki sens ( 3-way ), ale z tyłu to już szkoda zabawy ( chyba że to pasażerowie mają mieć lepiej niż ty ). Z gotowców to Audio System ma dedykowane zestawy 3-way pasujące p&p do VW, jeśli miały by być ori to musiałbyś kombinować zwrotnicę pasywną ( będzie duży problem z dobraniem filtrowania ) lub ori wzmak Sound System-u ( ma wbudowaną zwrotnice aktywną ).
          Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
          Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• Nexus6
            RS
            S_OCP Member
            • 2004
            • 4847
            • Volkswagen

misiek^wro, od razu mówie, że 3-way w fabrycznych miejscach zupełnie nie ma sensu,
            ze względu na odległości między głośnikami fazy napewno sie rozjadą, więc nie ma sensu robic czegos co nie da poprawy w stosunku do 2-way.

Chcesz poprawy dzwieku to rozwiązanie zastosowane u kowal 2002 bedzie dla Ciebie optymalne.
            With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• boogoo
              Ambiente
              • 2012
              • 239

prawdopodobnie będzie podobnie: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=60

8)
              Następna będzie panamera....????
              Bo trzeba leczyć przyczyny, a nie skutki...

Komentarz

• misiek^wro
                RS
                S_OCP Member
                • 2006
                • 8321

Zamieszczone przez kowal 2002
                misiek^wro, ale chcesz wsadzić ori, czy coś innego trójdrożnego? Bo z przodu to by jeszcze miało jako taki sens ( 3-way ), ale z tyłu to już szkoda zabawy ( chyba że to pasażerowie mają mieć lepiej niż ty ). Z gotowców to Audio System ma dedykowane zestawy 3-way pasujące p&p do VW, jeśli miały by być ori to musiałbyś kombinować zwrotnicę pasywną ( będzie duży problem z dobraniem filtrowania ) lub ori wzmak Sound System-u ( ma wbudowaną zwrotnice aktywną ).
                Chce wsadzic cokolwiek, aby nie bylo tam pusto, ale skoro mowicie ze na tyl nie ma sensu, to moze jednak spasuje

Nic to, na przod raczej SS nie bedzie, wiec jedynie zmienie fabryczne glosniki.
                Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
                Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
                ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• lu5asz
                  RS
                  • 2011
                  • 2006
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez misiek^wro
                  wiec jedynie zmienie fabryczne glosniki.
                  Ja tez to musze zrobic,bo te nie daja rady.Pewnie na gwarancji nie moge tego zrobic? :evil:
                  Kondziu

OCP

Komentarz

Pracuję...