radyjko w O1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gizin
    Classic
    • 2007
    • 32

radyjko w O1

No i się przyznała... :diabelski_usmiech
  • jotka
    Drive
    • 2006
    • 66

radyjko w O1

Witajcie
    zamontowalem w O1 sobie alpinke 9827RR no i ...
    jakoś tak wystaje za bardzo z deski na oko 0,7 cm za dużo
    czy to norma czy jakąś lewą półkieszeń kupiłem?

poprzednia półkieszeń odjechała z moim poprzednim autem, w którym BTW nie miałem tego problemu

pozdrowionka
    jk

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

No, bo pewnie nie jest dobrze wlozone Tam trzeba dobrze upychac kable, albo podciac taki plastik z tylu i wtedy wchodzi bez problemu. Mam inny model Alpine, ale przed i po wycieciu plastiku zawsze wchodzil

O jakiej polkieszeni mowisz?? Taka, ze radio bierzesz do domu :?:
      Spritmonitor.de

Komentarz

• jotka
        Drive
        • 2006
        • 66

Zamieszczone przez Maicroft
        No, bo pewnie nie jest dobrze wlozone Tam trzeba dobrze upychac kable, albo podciac taki plastik z tylu i wtedy wchodzi bez problemu. Mam inny model Alpine, ale przed i po wycieciu plastiku zawsze wchodzil

chodzi mi o polski zamiennik polkieszeni montażowej alpine, montowanej na stałe w aucie. Z tymi kablami faktycznie miałem jazdę :twisted: aż się pociąłem
        półkieszeń weszła cała, do oporu i radio potem też do niej wcisnąłem aż zaskoczyło kliknęło na tych boczych zamkach. mimo to wystaje IMO za bardzo. Może jutro pyknę fotę będzie widać o co chodzi. :wink:

pozdrowka
        jk

Komentarz

• arci9
          RS
          • 2004
          • 2007

Zamieszczone przez jotka

chodzi mi o polski zamiennik polkieszeni montażowej alpine, montowanej na stałe w aucie. Z tymi kablami faktycznie miałem jazdę :twisted: aż się pociąłem
          półkieszeń weszła cała, do oporu i radio potem też do niej wcisnąłem aż zaskoczyło kliknęło na tych boczych zamkach. mimo to wystaje IMO za bardzo. Może jutro pyknę fotę będzie widać o co chodzi. :wink:

pozdrowka
          jk
          Dla ułatwienia możesz wyciągnąć schowek i masz idelany dostęp do tyłu radia, wtedy kable upychasz bez problemu

Komentarz

• pyza99
            Rider
            • 2005
            • 467

albo podciac taki plastik z tylu i wtedy wchodzi bez problemu
            Maicroft, ma racje..wytnij plastyik...ja kilka dni temu poprawiałem alpinke bo tez wystawała...po wycieciu wszystko wyglada cacy
            były:
            L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
            Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
            jest:
            Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r

Komentarz

Pracuję...