Jeśli jesteś pewien że to 90-tka i auto krajowe to na 100% jest to AGR ale i tak nie zmienia to faktu że bez podpięcia to wróżenie z fusów. Chip tuning dawno był robiony i przez kogo?
Columbus AUX <-> Jack
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BADYLteż mam ten cały AUX (w podłokietniku) i chcę sobie kubć mp3 ale nie wiem gdzie i konkretniejaki kabelek musze do tego mieć ops: Przeszukałem archiwum, ale konkretnej podpowiedzi nie widzialem :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej111yauokim, na naklejce na columbusie masz rozpisek pinow
W koncu znalazlem czas na instalacje kabla. Sam kabelek kupilem na znanym serwisie aukcyjnycm za 12pln (w wersji do Forda) wiec trzeba bylo piny poprzekladac, ale wersja dla VW kosztowala 10 razy wiecej !!! Jack wychodzi w schowku przed dzwignia zmiany biegow. Schowek jest wylozony miekkim materialem wiec ipod nano ma tam milo i wygodnie i mozna zamknac klapke, aby nikt go nie zobaczyl.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafal0818na moim columbusie nie ma naklejki z rozpiska pinow.moge prosic o wrzucenie jakiegos scana lub zdjeciaPozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
Komentarz