Witam
Moze ktos sie orientuje,bo kupilem Columbusa i teraz szukam ramki do tego modelu,przy klimie typu Climatic gdzie dostane tego typu ramke?Wczesniej mialem Swinga.Moze wiecie ewentualnie jakie ASO ma w dobrej cenie,bo wiem ze ceny moga sie roznic.
Pozdrawiam
no to masz problem, możesz nie kupic. w moim aucie ramka została spasowana z 2 elementów. jasny zewnętrzny z ramki od climatronika i wewnętrzny czarny ze starej ramki od climatic poprzez zgrzanie plastików.
do dzieła.
Ramki po 140 zl.
Jednak to bedzie tzw lekki home mejd - wewnetrzna wkladka ( climatronic climatric ) bedzie do zgrzania w domu. Ofc wszystko NOWE i ori.
Jesli ktos reflektuje, zapraszam.
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Pytanie co dokładnie w tym itp. sie zawiera. Mam obecnie do dostania kpl sety nawet z listwami drzwi - tylko jest taki szkopuł że jeden dziad nie chce tego rozkompletowywać.
Są L&K, są RSy i inne.
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Ramki po 140 zl.
Jednak to bedzie tzw lekki home mejd - wewnetrzna wkladka ( climatronic climatric ) bedzie do zgrzania w domu. Ofc wszystko NOWE i ori.
Jesli ktos reflektuje, zapraszam.
Moze zarzucisz zdjecie,zeby mozna bylo zobaczyc jak to wyglada?
Moze zarzucisz zdjecie,zeby mozna bylo zobaczyc jak to wyglada?
Tak jak kazda nowa ramka z ASO, tylko srodek tj ten czarny wklad (climatic/climatronic ) jest nie przyklejony. Moge to bdb klejem epoxydowym w domu zalac
Zamieszczone przez Enriquez
Hał Macz komplet do L&K - czarne piano na przykład - wszsytko wszsytko.
Wszystko wszystko ( listwy 7 sztuk,, popiolka, ramka radia, ramka skrzyni ) - 680 zl.
Witam,
Czy możecie mi podać numer katalogowy ramki pod Columbusa, która będzie pasować do OT2? Próbowałem grzebać w rosyjskiej ETCE, ale się pogubiłem...
Komentarz