Taki moj kolega dziwny kupil juz trudno ten kondensator.
Poza tym płacac duzo tez mozemy otrzymac nie wiele, cene nie jest do konca wyznacznikiem parametrow. W polsce wszytstko jest 3xdroższe niż za oceanem to nie znaczy ,ze jest takie super :diabelski_usmiech . Wiec kupujac u nas powiedzmy Precision power wzmacniacz za grube pieniadze to jestesmy pewni ,ze ma parametry podane w instrukcji ale bez problemu mozna go kupic taniej! :szeroki_usmiech
http://www.elcoexim.com.pl/index.php/ca,Kenwood/?l=208 kupilem takie radio do skody to ,ze dalem 2400 a nie 6tys to znaczy ,ze jest takie gorsze oprocz tego ,ze Palu nie ma :diabelski_usmiech . Kabel mam + i - ,20mm przekroju.
nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
http://www.elcoexim.com.p...,Kenwood/?l=208 kupilem takie radio do skody to ,ze dalem 2400 a nie 6tys to znaczy ,ze jest takie gorsze oprocz tego ,ze Palu nie ma :diabelski_usmiech
To jak chcesz ogladac plyty DVD na europejski rynek :?: :roll:
Ja mowie o nowym sprzecie ze sklepu ja mam pargon dowod zakupu. Ludzie kombinuja czasem jest to faktycznie sprzet kradziony (takiego nie kupuje) ale czasem trzeba poszukac. To jest moj 3 Kenwood polecialem ogolnie na idealne dopasowanie i kolorystyke zgadna z fabryczna wczesniej mialem pionieera 8600 ale nie zdecydowalem sie go kupic ramka i caly panel odstaja w dodatku ramka to tandeta a kolor plastikow srebrny wygladalo jak mini wierza AIWY ale gra rewelacja .
Przy moim sprzecie (glosniki i wzmach) z Kenwooda jest w szczegonosci zadowlolony.
Poza tym ten ekarn dotykowy i cala obsluga np. Mp3 to poezja . Film lub teledysk mozna konwertowac na kolor i usunac blokade regionow pracuje nad tym.
Poza tym wiekszosc teledyskow chodzi odrazu(czern oczywiscie) tylko z filmami jest problem. Dodam ,ze jest normalnie Rds. Jak bys chcial jakiegos Kenwooda to daj znac to moge sie spytac czy dany model byl by taniej. Jak komus przydal by sie kondensator to moge odsprzedac, kupie 1F sobie. :diabelski_usmiech
nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
Komentarz