Crt s mini czy Onwa MK3 czy TTI 550

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jojo0392
    Drive
    • 2012
    • 84

Super będę o tym pamiętał :szeroki_usmiech ale kto by pomyślał że przez błędy będzie szarpać!
  • kozak13
    Drive
    • 2010
    • 56

Co wybrać z tych tanich radyjek?
    CRT kusi autosquelch
    Cena do 200 zł max + antena myślę, że Titanium 7000 dla mało wymagającego mobila

Komentarz

• VgD
      Classic
      • 2011
      • 35

Z doświadczenia polecam Onwe MK3. Małe, fajne, metalowe radyjko. Z dobrym zasięgiem, fajnym odbiorem. Przy zakupie nie byłem nastawiony pozytywnie, ale jak poszło w eter, miłe zaskoczenie
      Skoda Octavia 1.6 Tour Ice 2005r.
      Climatronic,Midland 109,Sirio Blue Edition

Komentarz

• Walt
        L&K
        • 2011
        • 1065
        • Seat

Zamieszczone przez VgD
        Z doświadczenia polecam Onwe MK3.
        U mnie wytrzymało może rok, i niestety się zepsuło, ale może to pojedynczy przypadek bo zazwyczaj na forach było chwalone.
        Teraz mam TTI 881 i jestem zadowolony z odbioru. Tylko oczojebny błękit wyświetlacza doprowadza do szału.
        SPOT Poznań ->

Moje cappuccino: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...b943cff#759950

Komentarz

• kozak13
          Drive
          • 2010
          • 56

Ok mam już radyjko. Kupiłem Onwa mk3 do tego antena Titanium 7001. Pierwsze wrażenia ok. Chciałbym jeszcze na stałe zamontować radyjko w aucie i podłączyć zasilanie pod zapalniczkę ale od spodu. Tzn nie przez wtyk żeby gniazdo było wolne dla innego użytku ale pod obudową się wlutować. Powiedzcie mi jak się rozbiera tą obudowę zapalniczki, ręcznego. Przy okazji muszę wymienić też podświetlenie zapalniczki.

[ Dodano: Pon 16 Kwi, 12 16:59 ]
          Dobra poradziłem sobie. Antena na dach przez tylne drzwi, boczkiem pod plastik na dół pod kanapę (nadmiar kabla pod siedzenie) dalej pod wykładziną na środkowym kanale pod plastik i wylot przy biegach do radia. Bardzo prosta droga, instalacja w pół godziny. Polecam i pozdrawiam. Dołączam do grona CB radiowców.

Komentarz

Pracuję...