Witam,
Dostalem sluzbowa octavie w Pradze w Czechach z ta mala navigacja. W porowniu do swojej Octavii (gdzie gosci columbus), to jest jakis zacofany system i mapa musi byc w napiedzie zeby to cokolwiek wyswietlalo...zgadza sie?
Mape jaka mam w zestawie to Czechy/Slowacja/Wegry....
Sa gdzies mapy do tego ustrojstwa ktore pokrywaja rowniez Polske? Jaki to powinien byc numer seryjny mapy?
Dodatkowo - da sie ustawic ta navi zeby pokazywala dozwolona predkosc na danej drodze, tak jak w Columbusie?
Jak w tej navi wlaczyc komendy glosowe - zeby moc mowic do tego zestawu i zeby wybieral ulice itp...
ogólnie za duże masz oczekiwania od Amundsena.
Jest gdzieś taki wątek o mapach do niego. Są trudne do dostania i do wypalenia.
Możesz je przegrać na kartę SD i trzymać razem z muzyką.
Dozwolonej prędkości nie będzie a komendy głosowe to sfera marzeń... na chyba, że przez bluetooth bo to tylko z tym działa.
ogólnie za duże masz oczekiwania od Amundsena.
Jest gdzieś taki wątek o mapach do niego. Są trudne do dostania i do wypalenia.
Możesz je przegrać na kartę SD i trzymać razem z muzyką.
Dozwolonej prędkości nie będzie a komendy głosowe to sfera marzeń... na chyba, że przez bluetooth bo to tylko z tym działa.
Dzieki. Widzisz tak to jest jak sie zaczyna od czegos lepszego....innymi słowy do dobrego sie szybko czlowiek przyzwyczaja;-)
Co do komend glosowych - to mam BT, ale nie wiem jak to uruchomic?
no to chyba dobrze, bo jak ją miałem to jeszcze nie było
no dobrze, dobrze...jeszce nie wiem jak wybiera sie glosowo funkcje bo jakos to dzialalo jak bylo po czesku...jak za duzo do tego ustrojstwa nagadalem i sie samoczynnie jezyk komputera przestawil na angielski to przestalo reagowac...
Jak zrobiles ze pokazuje dozwolona predkosc? Ja chcialbym zmienic jezyk na polski, ale do RNS310 chyba jeszcze nie ma...
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Jak zrobiles ze pokazuje dozwolona predkosc? Ja chcialbym zmienic jezyk na polski, ale do RNS310 chyba jeszcze nie ma...
Jutro zobaczę co aktywowałem. Jerzyka polskiego nie mam bo auto z kwietnia 2011 wiec wyprodukowane 2 miesiace za wczesnie
Data produkcji samochodu/nawigacji chyba niewiele ma tu do rzeczy. Z moich informacji w ogólnie nie ma języka PL do RNS310. nawet z rzadna aktualizacja softu sie nie spotkalem.
Rozumiem ze ograniczenia prędkości aktywowałeś kablem/masz do niego opisy? Ja mam aktualnego VCDS ale opisów brak.
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz