Dobrze wiedzieć :szeroki_usmiech. Jeśli obecne się sprawdzą będę wiedział jakich szukać następnych piórek.
Radio Pioneer DEH-P55BT
Zwiń
X
-
ja mam pionka z bluetoothem i nie jestem zadowolony jesli chcesz uzywac go jako zestawu głosnomówiącego to jest bardzo podatny na zakłucenia moze cos zmienili alewedług mnie to porażka dokładnie mam pioneer deh-70bt i jestem rozczarowany możliwościami tego sprzętu jak ktoś lubi bass to bedzie dobre radio a tak to szkoda kasy kiedyś na tym forum Nexus6 pisał że pioneery sie skończyły pare lat temu
Komentarz
-
-
No właśnie i to jest problem Nexus6, bo te modele o których mówisz to kwoty rzędu 2k PLN i w górę, a to dla mnie za dużo. Z drugiej strony nie jestem wybredny jeśli chodzi o sprzęt. A na pewno cokolwiek wezmę i tak będzie lepiej grało od mojego zepsutego JVC :P
Pozatym, aż takiego sprzętu nie ma sensu ładować do auta jak mam seryjne głośniki i brak jakiegokolwiek wygłuszenia w aucie. :P
Z innej beczki słyszeliście o takiej firmie PYLE, sprzedawca mi to polecał mówiąc: "ło panie teraz to ludzie tylko to biorą". :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bazyli76Z innej beczki słyszeliście o takiej firmie PYLE, sprzedawca mi to polecał mówiąc: "ło panie teraz to ludzie tylko to biorą".
co do samograja - szukaj w produktach takich firm jak Clarion, Kenwood, Nakamichi
Alpiny nie polecam bo z roku na rok coraz większe knoty robią :evil:With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz