Radio Pioneer DEH-P55BT

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kuzyn_1
    Classic
    S_OCP Member
    • 2007
    • 25

Radio Pioneer DEH-P55BT

Dobrze wiedzieć :szeroki_usmiech. Jeśli obecne się sprawdzą będę wiedział jakich szukać następnych piórek.
  • Bazyli76
    Rider
    • 2006
    • 487

Radio Pioneer DEH-P55BT

Witam

Jak w temacie zbieram informacje na temat tego radia. Czy jest warte swojej ceny? I czy faktycznie jest takie ekstra jak to podaje producent?

Poniżej link gdyby ktoś chciał sobie obejrzeć.

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

ja mam pionka z bluetoothem i nie jestem zadowolony jesli chcesz uzywac go jako zestawu głosnomówiącego to jest bardzo podatny na zakłucenia moze cos zmienili alewedług mnie to porażka dokładnie mam pioneer deh-70bt i jestem rozczarowany możliwościami tego sprzętu jak ktoś lubi bass to bedzie dobre radio a tak to szkoda kasy kiedyś na tym forum Nexus6 pisał że pioneery sie skończyły pare lat temu

Komentarz

• Nexus6
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 4847
        • Volkswagen

Bazyli76, pionki z kategorii "popul" to tylko 88 i 9800 - reszta to porażka
        With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• Bazyli76
          Rider
          • 2006
          • 487

No właśnie i to jest problem Nexus6, bo te modele o których mówisz to kwoty rzędu 2k PLN i w górę, a to dla mnie za dużo. Z drugiej strony nie jestem wybredny jeśli chodzi o sprzęt. A na pewno cokolwiek wezmę i tak będzie lepiej grało od mojego zepsutego JVC :P
          Pozatym, aż takiego sprzętu nie ma sensu ładować do auta jak mam seryjne głośniki i brak jakiegokolwiek wygłuszenia w aucie. :P

Z innej beczki słyszeliście o takiej firmie PYLE, sprzedawca mi to polecał mówiąc: "ło panie teraz to ludzie tylko to biorą". :roll:

Komentarz

• djczas
            RS
            • 2005
            • 9612

Bazyli76, poszukaj cos w alpine lub clariona bedziesz bradziej zadowolony niz z pionka ewentualnie nakamichi a pyle to rózne rzeczy słyszałem ale nie wypowiadam sie na ten temat bo go nie znam

Komentarz

• Nexus6
              RS
              S_OCP Member
              • 2004
              • 4847
              • Volkswagen

Zamieszczone przez Bazyli76
              Z innej beczki słyszeliście o takiej firmie PYLE, sprzedawca mi to polecał mówiąc: "ło panie teraz to ludzie tylko to biorą".
              ło Panie, ale to qpa :diabelski_usmiech

co do samograja - szukaj w produktach takich firm jak Clarion, Kenwood, Nakamichi
              Alpiny nie polecam bo z roku na rok coraz większe knoty robią :evil:
              With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• maniek TDI
                Drive
                • 2005
                • 71

Ostatnio zamieniłem ładnego(z mp3),ale beznadziejnie grającego SONY na Pioneera DEH 6800 MP,różnica jest taka jakby sony w ogóle nie miało wzmacniacza,ale czułość samego tunera jest lepsza w Sony,jeżeli chodzi o odbiór fal radiowych.

Komentarz

• Bazyli76
                  Rider
                  • 2006
                  • 487

No tak w sumie tego typu odpowiedzi się spodziewałem. Rozejrzę się więc pomiędzy markami o których mówicie i jak znajdę coś ciekawego to będę dorzucał do tego wątku z prośbą o opinie. A narazie dzięki za pomoc.

PS
                  Jeszcze muszę żonę odwieść od tego pomysłu, a to już jest spore wyzwanie

Komentarz

Pracuję...