W FL kach tdi dupa tez siedzi
RNS 510 brak dzwieku
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
RNS 510 brak dzwieku
Witam.
Podlaczylem dzisiaj rns-a po uruchomieniu i wpisaniu pin-u nie ma dzwieku;/
Wsadzilem karde SDHC z muza pokazuje mi cala liste ale jak chce wlaczyc utwor to nie idzie co jest nie tak?;/
-
Może nie podłączyłeś głośników...? :diabelski_usmiech A tak na poważnie - radyjko nowe, czy używka ? Może wzmacniacz padł...?Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Radyjko prawie nowe:
PART NUMBER: 3T0035680A
HW: H60
SW: 2844
MANUFACTURE DATE 28.02.2012
Na starym radyjku stream wszystko hula a to jak podlanczam to niby dziala wszystko tylko nie moge wlaczyc zadnej piosenki;/ no i brak dzwieku jak mam wlaczone radio;/
Czy po podlaczeniu radia musze je zakodowac? czy to cos da?
Komentarz
-
Masz pewnie zakodowany w radiu Sound System co skutkuje bardzo niskim poziomem napięć na wyjściach głośnikowych we wzmacniaczu RNS-a. Trzeba podpiąć VCDS-a i zmienić kodowanie.Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...
Komentarz
-
Dzieki za odp
W poniedzialek skocze do VW zapytac sie czy mi to zrobia bo w poblizu nie mam serwisu skody a jak nie to bede naginal 20 pare mil do serwisu skody;/
Komentarz
-
Kozakx,
obawiam się, że w serwisie to oni rozłożą ręce...
ale daj znać, czy Ci się udało
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
No i w VW powiedzieli mi ze jest troche inna elektronika i zeby jechac do serwisu skody.
Zostawilem RNS-a podlaczonego w aucie ale radio bylo wylaczone i na drugi dzien chce odpalic auto a tu kupa aku rozladowane to je calkiem odlaczylem.
Komentarz
Komentarz