Rozkodowanie radia Audience

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adiker88
    Classic
    • 2013
    • 2

Zamieszczone przez Agamek12
    Alonzo_, jak już szukać MDO z dieslem, to który będzie mniej problematyczny?
    Agamek, kolego wiele piszesz, czytasz to sam wiesz jak jest - w używkach w ropolach to zależy na jaki trafisz :wink:
    Tu wg mnie nie ma "pewniaka".
    Z tego co wiem to 1,8 tani w gratach, ale narzekają na nietrwałe 2-masy, nie słyszałem o padach ukł wtryskowego. Ale tam chyba delphi jest co sie nie regeneruje (poprawcie mnie jak żle piszę) - takze jak padnie to albo nowe albo używka.
    Ale przy dzisiejszych cenach to jak pada wtrysk to i tak lepiej kupić uzywke w jego miejsce wg mnie.
    Praca silnika mało kulturalna i kiepskie osiągi. Kolesie robią programy na ok 140 KM i latają. Brak filtra jakby nie patrzeć dla wielu to istotna zaleta i dlatego był chętnie kupowany u nas.
    Gdybyś mnie pytał o MKIII miedzy TDDI a TDCI to tylko TDDI ale w MK4 to już nie tak jednoznacznie. Ja bym jednak chyba w 2.0 uderzył. Wszystko zależy od szczęscia co sie kupi. Wielu chwali i lata każdym z tych ale i są pechowcy. To jak w każdej marce chyba teraz.
    Choć śmiem twierdzić że 1,8 jakby sie poszukało to od pierwszego by sie może i łatwiej dostało bo trochę tego właśnie szło w prywatne ręce z salonów naszych a nie na firmy w przeciwieństwie do 2.0.
    W młodszych wiele 2.0 to 115 KM , stąd tu znowu zgryz....
    Dostęp do gratów masz szeroki, mnóstwo zamienników i używek - dlatego ja bym brał jednak 2.0
    PS
    Mój sąsiad np ma w swojej firmie 2.0 , bardzo dużo tym latał i uważa, ze to świetny samochód zwłaszcza w trasy, km natłukł i wszystko bez problemów.
    (prywatnie obecnie od pewnego czasu ma świeżą S-kę i ML-a a jednak mondka chwali i dobrze mówi o nim)
    Wśród moich znajomych co mają MK4 to głównie są 2.0 TDCI i jak do ogółu można mieć jakieś tam uwagi to do silnika jakoś specjalnie nikt nie wyzywa.
  • Rafalkr
    Classic
    • 2011
    • 3

Czy jest ktos na forum,kto pomoze mi w rozkodowaniu tego radia?Kupilem radyjko bez kodu i zaczely sie schody.Prosze napisac jakie dane sa potrzebne do wykonania tej uslugi?

Komentarz

• Biszczu
      RS
      • 2011
      • 5567

Rafalkr, na radiu powinieneś mieć nr seryjny radia. Pojedź do ASO i za kasę dadzą Ci kod. Po za tym z całym szacunkiem do Ciebie ale nikt nie poda Ci przepisu na rozkodowywanie radia, bo nie wiadomo czy jakiś złodziej nie czyta
      "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• Rafalkr
        Classic
        • 2011
        • 3

moze ktos pracuje w serwisie i potrafi pomoc.Prosze o pw.W serwisie w Krakowie na Kocmyrzowskiej za rozkodowanie zadaja 120zł a to wedlug mnie za duza kwota.

Komentarz

Pracuję...