Dziura na środku deski coraz bardziej drażni :? czytam i szukam ,ale coraz mi bliżej do zółtka typu peiying 9906 lub 9907 /ceny 1000-1200/ ma ktoś tkie cuda , potrzeba mi bluetootha, może kamerka na tył /dzisiaj bym jakieś małe skałki rozjechał/ navi awaryjnie, muzyki mało słucham :roll:
Mam chińczyka 2DIN u siebie, tyle , że bez navi. Za te pieniądze to już JVC kupisz ze zdejmowanym panelem. Jak ja kupowałem do siebie to zapłaciłem 750 z wysyłką, co na tle konkurencji 1600zł wyglądało bardzo dobrze. I jako jedno z nielicznych miało zdejmowany panel na czym mi zależało. Teraz ta różnica w cenie jest minimalna więc celuj w coś ori.
Jeśli chodzi o jakość dźwięku to gra całkiem nieźle, ale ja mam u siebie jeszcze procesor dołożony + sub. Do tego musisz mieć woofer, bo to radio inaczej nie zagra. Wiem, bo sam dokładałem i dopiero teraz jestem zadowolony
Jak chcesz mieć ładnie w samochodzie to możne być Swing, jak chcesz mieć funkcjonalnie, coś co będzie dobrze grać w O 2 Tour to coś innego powieś wybrać.
Komentarz