Peiyingowcy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • caramba1
    Classic
    • 2013
    • 35

Peiyingowcy

Witam.
    Jak by ktoś szukał fajnej pandy to polecam
  • bishop
    L&K
    • 2012
    • 1430

Peiyingowcy

Dziura na środku deski coraz bardziej drażni :? czytam i szukam ,ale coraz mi bliżej do zółtka typu peiying 9906 lub 9907 /ceny 1000-1200/ ma ktoś tkie cuda , potrzeba mi bluetootha, może kamerka na tył /dzisiaj bym jakieś małe skałki rozjechał/ navi awaryjnie, muzyki mało słucham :roll:

Komentarz

• Subaru
      Rider
      • 2005
      • 640

Mam chińczyka 2DIN u siebie, tyle , że bez navi. Za te pieniądze to już JVC kupisz ze zdejmowanym panelem. Jak ja kupowałem do siebie to zapłaciłem 750 z wysyłką, co na tle konkurencji 1600zł wyglądało bardzo dobrze. I jako jedno z nielicznych miało zdejmowany panel na czym mi zależało. Teraz ta różnica w cenie jest minimalna więc celuj w coś ori.

Jeśli chodzi o jakość dźwięku to gra całkiem nieźle, ale ja mam u siebie jeszcze procesor dołożony + sub. Do tego musisz mieć woofer, bo to radio inaczej nie zagra. Wiem, bo sam dokładałem i dopiero teraz jestem zadowolony

Moje radio to XOMAX XM-2DTSB76
      Koniki są po to by je karmić

Komentarz

• bishop
        L&K
        • 2012
        • 1430

Zamieszczone przez Subaru
        ...Teraz ta różnica w cenie jest minimalna więc celuj w coś ori.
        Ori oprócz tego że ładnie wyglądają mają stanowczo za wysokie ceny do funkcji które oferują.
        Chociaż do zapchania dziury może jaki swing :roll:

Komentarz

• greg44
          L&K
          • 2011
          • 1198
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Jak chcesz mieć ładnie w samochodzie to możne być Swing, jak chcesz mieć funkcjonalnie, coś co będzie dobrze grać w O 2 Tour to coś innego powieś wybrać.

Komentarz

• bishop
            L&K
            • 2012
            • 1430

Ma ktoś foto deski z Peiyingiem, bo chyba nieładnie odstaje ?,miałem je w rękach i ma grubą ramkę z boku.

Komentarz

Pracuję...