Amundsen do Octavii Tour, jak i czy warto?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pokrzywa
    Classic
    • 2014
    • 2

pancio123, z tego co napisałeś dalej obstawiał bym hydraulikę :roll: tzn. powietrze w układzie bądź usterkę wysprzęglika bądź pompy sprzęgła znajdującej się przy pedale sprzęgła :idea:
  • Andruszka
    Classic
    • 2012
    • 4

Witam, od niedawna jestem posiadaczem Octavii Tour 1.6 LPG. Auto kupiłem bez radia, z instalacją i anteną. Teraz mam mozliwość zakupu od znajomego Amundsena z 2011, z jego Superba. Moze ktoś już próbował to podączyć. Z tego co się orientowałem musze dokupć nową ramkę całą z nawiewami i panelem do klimy, antenę GPS. Do tego podobno na 95% potrzebna będzie ingerencja w sieć CAN, trzeba będzie zmienić moduł CAN. Ktos moze ma doswiadczenie jak to zrobić i ile to bedzie kosztowało. A moze nie warto tak mocno ingerować w instalację i tracić gwarancji na elektrykę.

Komentarz

• artur135
      Drive
      • 2011
      • 56

witam, nie wiem czemu chcesz ingerencji w CAN, jeśli radio jest dedykowane do VAG to nie powinno byc problemów. w kazdej navigacji bedziesz musiał zainstalowac antenę gps więc nie marudż, ramkę kupisz albo sam złożysz . wrażenia z użytkowania sprzętu moga być warte trudu, jak nie to pozostaje standard :lol: do dzieła

Komentarz

• Enriquez
        RS
        • 2009
        • 7685
        • Superb III (3V3)

Andruszka,

Potrzebujesz: Radio, Ramka, Antena GPS. I już...
        No chyba, że chcesz wizualizację parktronika no to Gateway + komplikacje.
        Pozdrawiam
        Marcin

Komentarz

• Andruszka
          Classic
          • 2012
          • 4

Nie mam parktronika

Komentarz

Pracuję...