kod do radia stream

Zwiń
X
Zwiń
  • Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • swedi_rider
    Classic
    • 2011
    • 14

kod do radia stream

no dobra, dzisiaj w końcu i ja dotarłem do salonu Skody, tylko, że... zapomniałem że jest już ta nowa octavia, bo wpadłem po te cholerne żaróweczki w3w (są po 4PLN :lol: ).
    oczywiście jak już wpadłem i zobaczyłem to mi się przypomniało :lol:
    no ale w sumie, nawet mi się nie chciało do niej podejść, jestem przekonany, że będzie tak samo fajna jak OI i OII, ale chyba nie ma się specjalnie nad czym rozwodzić, mamy jednak dość nudne samochody
    główne moje spostrzeżenie jest takie, że jednak brązowy kolor na samochodzie to lekka kupa
  • rafal0818
    Classic
    • 2010
    • 40

kod do radia stream

witam

przyznam iz nie jestem zbyt biegły w przegladaniu forum dlatego byc moze nie znalazłem rozwiazania mojego problemu.jesli ktos moze mi pomoc przy uzyskaniu kodu do radia stream. skoda bednarek zada sobie za to 40 pln.pozdrawiam

Komentarz

• Mr0czny
      Elegance
      • 2009
      • 948
      • Octavia III (5E3)
      • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

to ci mogą załatwić tylko w ASO na podstawie nr zaczynającego się na SKZ

Komentarz

• piotrek_os
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 8162
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Po mojemu tj zdzierstwo, bo ktos jak kupuje autko w ASo to kody powinien dostać, bo za pełnowartosciowe radio płaci!
        Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• spacewalker
          Elegance
          • 2012
          • 943

40zł to i tak tanio. Zaden elektryktronik za 40zł nie bedzie rył radioa. tak ze nie zastanawiaj sie tylko jedz odrazu, o ile radio jest fabrycznie z tego auta. Zdzierstwo czy nie - innej opcji nie masz. Jak kupowałes auto w salonie trzeba było pytac o kod do radia, a jak masz auto z 2nd hand to nikt nie twierdzi ze poprzedni wlasciciel nie wyja tego z ksiązki serwisowej.
          Radio masz dopisane do auta, i jest pelnowartościowe. To jak z telefonem z Orange - który ma Simlock - tez jest pełnowartościowy u tego operatora.

Komentarz

• piotrek_os
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 8162
            • Octavia II (1Z3)
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

spacewalker, to moze najpierw zapytaj tych co kupowali nowki ile z tych osób ma kod za free - bo w książce serwisowej nie ma kodu do radia.
            Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• spacewalker
              Elegance
              • 2012
              • 943

Zaraz bedziecie marudzić ze mapy do nawigacji nie dają za free co roku jak wyjdzie nowa.

Komentarz

• Krzych
                Rider
                • 2005
                • 671

Re: kod do radia stream

Zamieszczone przez rafal0818
                witam

przyznam iz nie jestem zbyt biegły w przegladaniu forum dlatego byc moze nie znalazłem rozwiazania mojego problemu.jesli ktos moze mi pomoc przy uzyskaniu kodu do radia stream. skoda bednarek zada sobie za to 40 pln.pozdrawiam
                Czy coś zmieniałeś w samochodzie?
                Jeśli radio jest oryginalne i nic nie było zmieniane w wyposażeniu, to radio nie powinno wołać o kod po odłączeniu akumulatora.
                Radio jest rozpoznawane przez magistrale CAN na podstawie VINu i uruchamia się bez kodu.
                DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
                www.chiptuning.katowice.pl
                DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA

Komentarz

• rafal0818
                  Classic
                  • 2010
                  • 40

kupiłem columbusa

Komentarz

Pracuję...