radio symphony czy da sie podłaczyc wzmaczniacz pilnie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Cezar-quattro
    Classic
    • 2013
    • 2

Zrobiłem na CFS millersa około 4kkm i napiszę że jak się olej nagrzeje to jest "miszcz" przy dużych prędkościach i ciepłych dniach silnik chodzi jak malina, jadąc te 2.0 az miło posłuchać jak silnik pracuje, wcześniej jak były jeszcze przymrozki to poranne odpalania jak na innych 5w40 ale teraz jest koks więc polecam jak ktoś lubi mieć porządny olej zalany.

Zapomniałem napisać a może to nie wina oleju a dodatku nano WS2 :wink:
  • dawid41333
    Classic
    • 2012
    • 13

witam! posaidam octavie L&K radio symphony kaseciak ze zmieniarką. czy da sie zamontowac wzmacniacz do tego radia. jesli tak czy to moze byc wzmacniacz noki montowany w vw(jak nie to jaki, czy moze byc zwykły) i jak go podlaczyc do tego radia?pozdr ponizej zdjecie radia.
    Załączone pliki

Komentarz

• Arti_r1
      RS
      • 2008
      • 2626

Sadze ze sie da mam syphony cd/mp3 i podpiety wzmak. Z tylu radia powinny byc wolne wtyki do wpiecia go.A pisze powinny bo nie znam sie na radiach i nie wiem jak kaseciak z tylu wyglada. Ogolnie musisz kupic przejsciowke na chinche, badz kupic wzmak ktory mozesz podpiac pod kabel glosnikowy z tylu
      Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
      Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

kolego przejsciowke z mini iso na rca potrzebujesz, pare zlociszy kosztuje kabelek cos w tym stylu jak dobrze pamietam, na zoltej kostce, dawno robilem to moglem cos pomylic, ale chyba to.

Komentarz

Pracuję...