Podpina się. Czekam na odbiór OII i zastanawiam się jak będzie z montażem czegoś takiego. Wcześniej miałem DVD na uchwycie w zagłówkach ale się nie sprawdziło.
Profesjonalny zakład car audio w Waszym mieście zrobi Wam to bez problemu.
Urządzenie jak na markę przystało nie będzie tragiczne ale nie spodziewajcie się mega kokosów, grac będzie grało. Podczerwień na słuchawki może szwankować czasami.
Oglądać będzie się normalnie w takim aucie jak O1 czy O2. Ja oglądałem takie coś w VW transporterze. Trzeba zdawać sobie sprawę, że pozbywacie się lusterka wstecznego jak będzie monitor rozłożony.
Sam gdybym miał dzieci w tym wieku stosowałbym inne rozwiązanie w podobnym budżecie: Playstation 2 + monitor Łączy wszystkie zalety odtwarzacza DVD a grać się da a wszystko jest już tanie jak barszcz.
Playstation 2 + monitor Łączy wszystkie zalety odtwarzacza DVD a grać się da a wszystko jest już tanie jak barszcz.
Ja zrobiłem jeszcze inaczej. Do wyświetlania bajek używam tabletu 10" na uchwycie
jednak takie urządzenie "sufitowe" to w dalszym ciągu tylko odtwarzacz DVD. Tablet ma wiele innych zastosowań
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
hotrain, Oczywiście masz rację. Ja podałem przykład alternatywy dla takiego odtwarzacza sufitowego, który jest tylko odtwarzaczem i nie możesz go zabrać z auta ze sobą do innych zastosowań.
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz