Skoda DANCE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • GrzegorzRog
    Classic
    • 2014
    • 10

Skoda DANCE

Azory dziś chyba pokazały gdzie tkwi problem.....
    Na suchym i najlepiej czarnym jest nie do objechania, jeśli sie nie rozj...e.
    Ale jak trzeba jechać "na pamięć" wg notatek w takich warunkach jak dziś w 8 os-ie....już kiepsko.
    Dziś oglądałem na Eurosporcie na żywo - się ekscytowali komentujący- wymyślali co tam sie w tym aucie skitrasiło, że sie tak chłopaki ślimaczyli...a na mecie Robert uczciwe powiedział, że nie dał rady w takich warunkach zapylać jak reszta. Choć trzeba przyznać że też nie było uczciwie po kolejne załogi miały coraz gorzej w tym też oni.... pogoda popsuła szyki.
    Ale to dojrzała decyzja myśle. Wg mnie lepiej jak dojechał 9-ty do mety niżby miał sie rozwalić i narobić krzywdy.
    Potem ta rolka ( takie zonki to tradycja się chyba już robi) i już tak różowo nie jest. Dziś właśnie to było zbieranie doświadczeń. Oby jutro dojechał do mety i nie gonił na wariata za sekundami. Bo może wtedy znów nie dojechać. Oby jutro bez przygód.
  • Pawel_czest
    Classic
    • 2012
    • 2

Skoda DANCE

Witam
    Od wczoraj jestem uzytkownikiem skody Octavi. Pierwszy problem jaki mam to cisza z głosników podczas jazdy bo radio woła kodu. Radio skoda DANCE produkcji Visteon a nr seryjny SKZ7Z2H0043191. W częstochowie żaden majster nie chce mi tego zrobić i każdy odsyła do serwisu - czy naprawdę to radio nie jest do zrobienia?? Czy nie da się policzyć po numerze??

Komentarz

Pracuję...