witam, mam następujący problem kupiłem sobie nowe radyjko na allegro mianowicie sony CDX-GT450U postanowiłem się przesiąść z wysłużonego już blaupunkta daytona mp53 (bodajże taki model nie pamiętam) , radyjko odłączyłem kieszeń wyjąłem bezproblemowo kostkę iso odkręciłem , sonego podłączyłem i wszystko działało dopóki nie wepchnąłem radia dalej w deskę rozdzielczą w stronę komory silnika usłysząłem dziwne stukniecie jakby plastiku i radyjko przestało działać , podłączyłem pozniej blaupunkta i także nie działa łtakże awarie ze strony odtwarzacza raczej wykluczam, proszę o pomoc i poradę, w razie potrzeby służę zdjęciem i mailem
więc tak, doprecyzowując mojego poprzedniego posta postanowiłem wrzucić parę fotek, co do bezpieczników nie mam pojęcia od którego zacząć, może jakieś porady po zobaczeniu zdjęć ?
Ten kabelek co się rozłączył to jest do wzmacniacza zewnętrznego. Nie jest Ci do niczego potrzebne. A radio nie ma czasami z tyłu swojego bezpiecznika? Masz miernik, żeby sprawdzić czy jest napięcie na kostce?
już radyjo działa, problem własnie z bezpiecznikiem w radiu, wymieniłem na nowy i wszystko elegancko gra, mogę prosić o podpowiedzi jak uporządkować z tyłu kable i założyć radyjko głębiej aby zaczepić już kieszeń bo aktualnie nie ma tam miejsca, btwa bardzo dziękuję za odpowiedzi i pomoc ))
Komentarz