Radio swing i aktywacja AUX line IN do playera MP3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PiotrHer
    Classic
    • 2014
    • 2

no cześć , troszkę mnie nie było ... , praca..

jeździłem pare dni temu mazdą 6 nówką , z silnikiem 2.5 benzyna , podobno 192KM , automat.
    wersja najbogatsza , w zasadzie full , wnętrze dość ciekawe choć za dużo piano jak lda mnie , szczególnie w miejscach gdzie sie szybko rysuje.
    trochę dziwne czarno białe zegary.. , skóra ładnie pachnąca i taka dość solidna , gruba..kremowa u góry a czarna na bokach , praktyczne .., tyły oparć foteli też czarne..
    niestety od 90km/h słychać szumy powietrza , nawet bym stwierdził że bardziej jak skodzie..

auto nie jedzie wogóle , przy normalnym rozpędzaniu zero przyśpieszenia , skrzynia powolna w porównaniu do dsg. po kikdałnie coś tam sie dzieje ale majtek mi nie zdjęło.. nawet właściciel przyznawał że zastanawia się gdzie te kunie są...
  • kam5
    Classic
    • 2012
    • 33

Drodzy koledzy proszę pojasnijcie mi czy w radiu SWING od octavii II aktywacja aux jest robiona przez komputer przez VAS czy w momencie podpięcia odtwarzacza mp3 przez kabel jack.

Mam zamontowane radio i dokupiony kabel jack z kostką od blaupunkta do przerobienia ,ale niewiem czy jak zamontuje to mi to cos pomoże. Normalnie mam tylko wybór radio / CD , bez AUX
    Pozdrawiam Octavianów z Białegostoku i nie tylko...

Komentarz

• Langusta
      RS
      • 2010
      • 1864
      • Seat

Re: Radio swing i aktywacja AUX line IN do playera MP3

Zamieszczone przez kam5
      Drodzy koledzy proszę pojasnijcie mi czy w radiu SWING od octavii II aktywacja aux jest robiona przez komputer przez VAS czy w momencie podpięcia odtwarzacza mp3 przez kabel jack.

Mam zamontowane radio i dokupiony kabel jack z kostką od blaupunkta do przerobienia ,ale niewiem czy jak zamontuje to mi to cos pomoże. Normalnie mam tylko wybór radio / CD , bez AUX
      Prawdopodobnie trzeba wykonać kodowanie AUX_a ( wtyczka do radia 12 Pinowa ) w radiu przez VCDS
      Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER

Komentarz

• kam5
        Classic
        • 2012
        • 33

Re: Radio swing i aktywacja AUX line IN do playera MP3

[Prawdopodobnie trzeba wykonać kodowanie AUX_a ( wtyczka do radia 12 Pinowa ) w radiu przez VCDS[/quote]]

Czy ktos z kolegów to potwierdza? W salonie skody elektryk przekonywał mnie ,że po podłączeniu gniazda aux radio samoczynnie się przełączy. W jego głosie była nutka niepewnosci stąd też wolę sie upewnic przed rozbiórką radia.

Na forum gdzies doczytałem sie informacji o aktualizacji oprogamowania do swing. Moje radio jest z 2009r , czy macie informacje o nowszym wsadzie firmware do tego radia ?
        Pozdrawiam Octavianów z Białegostoku i nie tylko...

Komentarz

Pracuję...