Ale po co Ci radary na europe jak mapa jest tylko na wschodią cześć? Jedziesz do Rzeszowa i myslisz sobie - ciekawe czy na Ostende Ring w Brukseli jest jakis radar ?
Wersja z radarami pokrywa radarami oczywiście tylko obszar zdefiniowanej mapy
Bzyq, ale z ruskiego się ciągnie miód malina !
Ściągnij sobie Free Download Manager, siądź przy jakimś normalnym łączu i po kilku kawach będziesz miał bez łaski...
Ale po co Ci radary na europe jak mapa jest tylko na wschodią cześć? Jedziesz do Rzeszowa i myslisz sobie - ciekawe czy na Ostende Ring w Brukseli jest jakis radar ?
Wersja z radarami pokrywa radarami oczywiście tylko obszar zdefiniowanej mapy
No dla mnie zformuowanie "całej europy" to nie wschodnia europa kolego.
spacewalker, ale masz problem. Jak nie bylo map to wszyscy narzekają z e nie ma, jak sie pojawily to marudzenie, ze dodane radary.
Po to jest tyle linkow zeby kazdy wybral cos dla siebie. Jak nie chcesz z radarami to nie sciagaj ale nie komentuj bezsensownie.
Poza tym każdy kto ma odrobine oleju w glowie to zrozumial ze chodzi o Europe ktora jest dostepna na mapie EAST
A ja mam pytanie z innej beczki. Ściągnąłem to cudo z ruskiej stronki ale to ma niecałe 4 GB wiec chyba coś nie tegez? Wcześniejsze mapy miały ok 4,5gb i była zabawa w szukanie płyt DVD DL. Rozumiem ze sa sztucznie odchudzone i maja wywalone katalogi speech? Jeżeli tak to lipa, bo nie działa wybieranie głosowe, dobrze kojarze? Chyba ze west mialy ponad 4,5gb a east zawsze miescily sie na zwyklym DVD ?
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
To drugie czyli East zawsze mieściły się na DVD-5 a West na DVD-9
Dzięki za szybka odpowiedz. Bede w takim razie czekał niecierpliwie na West. Swoja droga wiem ze sa magicy pakujący WEST I EAST na HDD. Ciekawy jestem jak to robia. Pewnie zgrywają bezpośrednio na dysk. Wie ktoś może dokladnie?
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Witam,
w swoim Columbusie miałem poprzednio soft 3814 i nowa mapa V9 funkcjonowała z tym, że na MaxiDOT wyświetlały się prawidłowo opisy (w mapie V8 były krzaczki), ale lektorka dalej mówiła niezrozumiałym językiem (w całym bełkocie przewijała się nazwa wyświetlana na MaxiDot). W moim przypadku zmiana softu na 4120 i mapy na V9 przebiegła bezboleśnie. Jeśli chcesz sprawdzić wersję to poczytaj wątek: Softy do RNS 510 / Columbus na forum.skodaclub.pl w dziale GPS,NAVI http://forum.skodaclub.pl/navi/softy...bus-t7665.html
Komentarz