radio fabryczne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pietro71
    Classic
    • 2014
    • 13
    • Octavia II (1Z3)
    • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

radio fabryczne

Agamek12, z takich pierdół to czujnik ma on zmierzchu a nie deszczu, a tak poza tym full bieda + kierownica ze sterowaniem radiem, wersja flotowa więc nie wiadomo jaki przebieg to ma naprawdę. Większość naszych rodaków lubi być oszukiwana, ostatnio wpadłem na pomysł wystawienia swojego auta - O2 Combi 2.0 TDI Elegance + ksenon, przebieg i tu jest problem, aktualnie 249800 z tym, że porobiłem trochę rzeczy i w sumie na już o nic nie woła, ale nie o tym. Telefonów brak, na allegro przebiegi >220 tyś km mają tylko i wyłącznie auta krajowe, głównie od pierwszych właścicieli, sprowadzone wiadomo ~160 tyś km z tym, że kiedy szukałem w moim budżecie na niemieckich stronach były auta z przebiegami około 400 tyś km, które w Polsce przechodzą metamorfozę na wstecznym do rzeczonych 160 tyś, a ja chcąc sprzedać dobre auto z dużym przebiegiem sobie to odpuszczę. Za rok najprawdopodobniej będzie do sprzedaży Volvo moich rodziców wtedy będzie miało przebieg coś koło 50 tysięcy km, ale pewnie nikt nie zadzwoni bo było walnięte przodem przez co błotnik, lampa i zderzak wymieniane a i przebieg cofany bo 50 tyś to znowu dla Kowalskiego za mało :evil: Ot mentalność statystycznego polaka kupującego auto :roll:
  • tumiel
    Classic
    • 2012
    • 2

radio fabryczne

witam wszystkich mam pytanie czy do fabrycznego radia w skodzie octavi z 2007 r da sie podlaczyc glosnik niskotonowy i jak wogole wyjac radio z deski .Dzieki i pozdrawiam wszystkich

Komentarz

• blackrs
      RS
      • 2008
      • 4826
      • Superb II combi (3T5)
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

szukanie nie gryzie
      BYŁA o1 rs
      BYŁA o2 1.6
      JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz