Janek_wwl, kabanos, Ci napisał.. do sprawdzenia wszystko po kolei - i sam rzeczony czujnik też. Mógłbyś zrobić logi to by się pewnie co nieco wyjaśniło..
Radio z dobrym tunerem i mp3
Zwiń
X
-
Radio z dobrym tunerem i mp3
Obecnie mam jakiegoś starego, kasetowego pioniera, w którym mam strasznie słaby odbiór stacji radiowych. Sprawdzałem już z separatorem i bez, wywaliłem też całkowicie wzmacniacz antenowy, ale dalej jest tak samo.
Ponieważ i tak chcę zmienić radio na takie z MP3 to od niego chcę zacząć, a jak dalej będą problemy to wymienię wzmacniacz antenowy.
Szukam radia z MP3 i dobrym tunerem, CD nie jest konieczne do 250-300zł do standardowych głoścników w Octavii SLX.
Jak na razie znalazłem:
Kenwood KDC-3054
JVC KD-X30
Sony cdx-GT450U
Za bardzo nie orientuję się w temacie więc może ktoś siedzi w temacie i może coś podpowiedzieć
Z opinii na necie wynika, że najlepszy tuner ma Sony i jak na razie ku niemu się skłaniam.
-
-
parasite, Ja ma tego Kenwooda KDC-3054 do tego antena triflex i jest super.
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Gość
Cena domeny: do negocjacji. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
mialem kiedys w poprzednim aucie to radyjko i wlasnie jego duza zaleta (o ile nie ma problemow z antena) jest odbior stacji radiowych, lapalem wszystko co sie dalo, koledzy dziwili sie bo na ori VW radiach te same stacje albo byly kiepskie albo wogole nie lapali. dodatkowo, prostota, latwosc obslugi i potrzebne funkcje. Mp3 z pendriva czytal bez zajakniecia. Ja to radio mialem pare lat temu i wtedy kosztowalo mnie w media markt ponizej 400 zl. dziwne ze dzis tyle drozsze, myslalem ze takie rzeczy raczej tanieja.
Komentarz
Komentarz