owoc, oprócz remontów po całym zabrzu to raczej niewiele :lol:
Kradzież RNS
Zwiń
X
-
Kradzież RNS
Witam
Dzisiaj ukradli mi z samochodu nawigację rns.
Radyjko kupiłem razem z samochodem w salonie i nie znam jego numeru seryjnego.
W związku z tym mam pytanie czy ktoś już coś takiego przerabiał i próbował zdobyć ten numer żeby radio można było zgłosić do bazy przedmiotów poszukiwanych ?.
W VW powiedzieli mi ze nie mogą mi podać takiej informacji bo nie maja dostępu do takich danych.
Jak ktoś przerabiał temat proszę o wskazówki.
Dzięki
-
-
Pytałem tam gdzie kupiłem. Octavia jeszcze stoi ale teraz mam VW.
AC tez jest i kasa będzie ale problem jest inny.
Wkurzylem się ze mogą mi ukraść radio a nie mogę uzyskać numeru seryjnego i tak na prawdę nawet jak złapią gnoja to jak udowodnić ze to radio jest moje ? Wychodzi na to ze radia można kraść i jak nie złapią na gorącym to nie ma możliwości udowodnienia z której kradzieży pochodzi.
Kto tak na prawdę spisuje sobie numer radia jak kupuje od razu z samochodem. Pewnie 1-2%.
Komentarz
-
-
Witam
Dzisiaj ukradli mi z samochodu nawigację rns.Raz na wozie , raz pod wozem ,raz w nawozie....
Komentarz
-
-
Widzę że znowu w Krakowie się zaczyna polowanie na radia :/ A jakie to dzielnice Krakowa Panowie?
Polecam podjechać na giełdę na Balicką lub na Rybitwy,2-3 weekendy pod rząd i popatrzeć czy tam się nie znajdzie.Mój wujek np. znalazł swoje radio na Balickiej miesiąc po włamaniu."Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
O kurde to nie daleko moich rejonów bo ja Azory.. :/"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
Komentarz