ktore radio do octavi 01 , rocznik 2001

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • EDI-07
    Classic
    • 2010
    • 23

JanuszSz, wsadziłem ten bezpiecznik na swoje miejsce i ku mojemu zdziwieniu zegary zaczęły normalnie funkcjonować i o co chodzi :?:
  • outlaw
    Ambiente
    • 2009
    • 237
    • Octavia I (1U2)
    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

chcialbym sie dowiedzec , jesli tego nie bylo na forum bo ,szukalem i nie znalazlem to co potrzebuje, mnianowicie )chce zmienic radio w moje octavi(2001 wersja elegance) z kasetowego plus zmieniarka na cd w bagazniku , na pioneera deh 3400 ub, lub sony cdx gt 564 ui, druga sprawa jak z kieszenia , na nowe radio oraz kostki z tylu , narazie wymienie radio co do glosnikow to mam namiary na hertza) , prosze ja was forumowicze , o podpowiedzi jesli moge to foty z montazu, :roll: poniewaz jestem w uk sklep to halfords, :roll:
    prawidłowa odległość ,mniejsza od większej

Komentarz

• Marian 2
      L&K
      • 2007
      • 1085
      • Octavia I combi (1U5)
      • AQY 2.0 MPI 115 KM

Wszystko zależy od tego, jak wielkim się jest audiofilem. Moim zdaniem, jeżeli nie przewiduje się w przyszłości rozbudowy systemu, wystarczy najtańsze radio, koniecznie z wejściem USB. Żadne tam odtwarzacze płyt, bo obecnie nie są one do niczego potrzebne. Takie radio, z wejściem USB, na Allegro można nabyć nawet za 100zł.
      Jeżeli przewiduje się rozbudowę systemu, to najlepszym rozwiązaniem będzie radio o wielkości obudowy 2DIN (podwójna grubość zwykłego radia), z wyświetlaczem LCD 7". Taki wyświetlacz daje możliwość podłączenia kamery cofania, tunera telewizyjnego, nawigacji, a także i odtwarzacza CD. Takie radio 2DIN, z wyświetlaczem 7" zaczynają się od 500zł (na Allegro).
      Moim zdaniem (wzoruję się na sobie, bo praktycznie bez przerwy słucham II program Polskiego Radia ze względu na odpowiadającą mnie muzykę spokojną i poważną) wystarczy najtańsze radio z wejściem USB. Do tego wejścia można pdłączyć wszystko, co tylko się zechce.

Komentarz

• outlaw
        Ambiente
        • 2009
        • 237
        • Octavia I (1U2)
        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

radio jest pioneer deh 3400 ub ), cena 69.99F w halfords , mam pytanie :roll: moje usb jest 8 gb , ma ntfs a radio nie czyta mojego usb format mam mp3 format sound :roll: co muzyki czy musze przeformatowac plik a jelsi tak to jak to zrobic czy kupic 16 gb usb?
        marian2 jedzac po uk pracujac w szkocji sluchalem radii- real radio, bbc1,king fm,galaxy obecnie capitol fm, bbc 2 3 4 ,gael fm nadawane w jezyku celtyckim !,powiem tak komercha, slucham bbc2 ,bo na biezaco info na drogach, muzyka normalna jak kiedys radiowa 3, zasieg jest od edynbuga do prestvick , co do rozbudowy glosniki hertz przod tyl phonocar, ceny tu w uk sa wyzsze o 20F mniej wiecej,czyli kupujac glosnik przod i tyl w polsce mieszcze siew 550zl okolo :roll: ,racja zalezy tez kto jest melomanem i czy zna tzw. Klocki Dzierzoniowskie ,
        Załączone pliki
        prawidłowa odległość ,mniejsza od większej

Komentarz

• K_Popiel
          Rider
          • 2010
          • 608

Strasznie zagmatwany ten Twój opis Co do pendriva, zgraj pliki do kompa, sformatuj pedriva w systemie plików FAT32 i wgraj muzykę z powrotem, obadaj wtedy czy radyjko czyta.
          // Podstawowa Diagnostyka VAG // Odczyt PIN Immo // OP-COM //
          ------------------------------------------------------

Komentarz

• ziutsane
            RS
            • 2007
            • 2376

Wygłusz drzwi. Hertze odpuść. Poszukaj czegoś na Ebay (głośników). Kup dystanse z MDF na powe. Może mają opcję wysyłki za granicę.
            Radio: C90r+XDP210EQ
            Kable:Opt,Skyline,50 mm
            Wzm:XES M1+FP 1.800
            Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

Pracuję...