Radio Kenwod KDC-4051ug

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mick78
    Classic
    • 2011
    • 11

Radio Kenwod KDC-4051ug

Zamieszczone przez Tatra
    Mam nadzieję, że z upływem czasu nie będę żałować zakupu
    ja kiedyś z pewną nieśmiałością taką kupiłem Lanosa. I nie żałowałem. Byłem bardzo zadowolony.
  • sslawekk
    Ambiente
    • 2010
    • 111
    • Octavia I (1U2)
    • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Radio Kenwod KDC-4051ug

Witam! Chce kupić nowe radio do samochodu i tak się przymierzam do tego Kenwooda, ale jak zwykle i jak każdy chyba mam kilka pytań i wątpliwości:
    - czy w tej cenie ( ok.300zł ) można kupić jakieś inne, lepsze radio? Pisząc lepsze mam na myśli głównie jakość dźwięku. Czy może lepiej dołożyć stówę i szukać czegoś innego? Jak tak, to poproszę o jakieś konkretne propozycje
    - jaka jest różnica między 4054 a 3051, poza tym, że to drugie jest nowsze i trochę inaczej wygląda?
    - radio musi posiadać port usb, co najmniej jedną parę wyjść RCA i podświetlenie w kolorze zielonym ( ma ładnie współgrać z podświetleniem przycisków w O1 )

Obecnie mam w samochodzie radio PIONEER DEH-2920MP i jeszcze jedno pytanie z tym związane: czy warto je zmieniać na tego Kenwooda 4051 ( pomijając kwestię złącza usb, bo w zasadzie to jest główny powód, dla którego chcę radyjko zmieniać) ?
    Bardzo proszę o jakieś cenne wskazówki, bo czytając różne fora i googlując mam tylko większy mętlik w głowie :roll:
    O1 Rider 140KM & 305Nm by Aligator

Komentarz

Pracuję...