Zamieszczone przez hubert78
kod do radia steam
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
nie ma możliwości zdobycia ori kodu poza ASO(chyba, że właściciel ci go poda)Zamieszczone przez eryrokma ktoś pomysł jak go mogę zdobyć poza aso
jak napisał shado, możesz zawsze podjechać do speców krórzy zajmują się RTV i odblokują ci radio(zawyczaj kod jest inny niż ori)
innych sposobów nie maprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
jedź do ASO i poproś ,muszą Ci go podaćSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Moim zdaniem przygotuj się na opłatę.
Mi Bolero kupione na alle odblokowali i oczywiście podali PIN, pytali tylko czy mam fakturę zakupu. Po rabacie zapłaciłem coś ok 100 z lekkim hakiem.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
wydaje mi się że jeżeli to jest radio z tego auta to nie powinni kasować ,a jeżeli nie jest to z tego auta to na pewno nie będą drożsi od chłopaków którzy zdejmą (złamią) ten kod .Idąc do ASO dalej będziesz miał oryginał ,chyba to jest plus nie.Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-

Komentarz