maty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Andrzej_Czepil
    Classic
    • 2014
    • 22

maty

widzę że kolega dobrze się na tym zna mógłbyś mi doradzić coś w sprawie oct 1 combi jakie głośniki itd. i mniej więcej koszt zakupu całego potrzebnego sprzętu jakbyś przesłał mi to priv byłbym ci zobowiązany....
  • aniol
    RS
    • 2012
    • 5228
    • Octavia I combi (1U5)
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

maty

WITAM WSZYSTKICH! Chodzi mi o maty wygłuszające.Na wiosne planuje wytłumić przednie drzwi i zbieram informacje+materiały. Wiem było o tym wiele razy pisane, ale w szukajce nie znalazłem tego co mnie interesuje.Było jakie rozmiary, jaka firma, jaka cena a mnie interesuje jeszcze jakom poradzicie grubość takiej maty.Chciałbym uzyskać jak najlepszy rezultat tej operacji i nie wiem jakom zakładać. Mógł by mi ktoś podać jakomś tolerancje grubości maty od...do...Ijeszcze jaki dobry,nie drogi środek do umycia,odtłuszczenia powierzchni pod maty.Z góry dziękuje i pozdrawiam. :lol:
    http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
    Pozdrawiam ANIOL

Komentarz

• Arti_r1
      RS
      • 2008
      • 2626

benz. ekstrakcyjna z tańszych, a z trochę droższych zmywacz silikonowy do odtłuszczenia
      Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
      Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

• Nexus6
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 4847
        • Volkswagen

aniol, jeszcze raz - grubosc maty jest NIEISTOTNA, ważny jest materiał z którego jest wykonana :diabelski_usmiech
        With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• aniol
          RS
          • 2012
          • 5228
          • Octavia I combi (1U5)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

WITAM!Dzięki koledzy za odpowiedż, jusz wszystko wiem na temat, powoli zabieram się za zbieranie materiałów a jak sie jusz zrobi ciepło biore sie za wytłumianie drzwi.Pozdrawiam Ztym :jeszcze raz: mogłeś kolego ie wstrzymać. Nie jestem jakimś gówniarzem nad którym byś sie mógł wymądrzać.to przerabiałem w wojsku. Jak pisałem w szukajcenic nie znalazłem nic na ten temat dlatego zapytałem.Pomimo tego pozdrawiam
          http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
          Pozdrawiam ANIOL

Komentarz

Pracuję...