Wprawdzie ani to warsztat ani sklep, ale rabat dzięki arccuss'owi mamy
Zamieszczone przez arccuss
Załatwiłem dla OCP rabat 10% (od całości rachunku) w knajpie...
Knajpa dla lubiących zjeść coś po włosku: Charlie Restaurant
ul. Puławska 228 lok. s15
Warszawa Manager: Alfio Hasło do uzyskania rabatu: OCTAVIACLUB.PL
W razie problemów- przypomnieć Alfiowi o rabacie uzgodnionym z "DOTTORE AREK" (gość ma bardzo zabieganą głowę... :wink: )
Knajpa jest prowadzona przez rodowitych Sycylijczyków i serwuje naprawdę super jedzenie... Próbowałem różnych różności i wiem, co piszę... :szeroki_usmiech
Pozdrawiam- Arek. :szeroki_usmiech
Witam.
Swego czasu mój szwagier miał Octavię i korzystał z forum OCP. Mówi mi teraz ze był jakiś czas temu na forum ktoś kto woził Ori navi z Czech bodajże i za odpowiednią opłatą wymieniał radia pokroju Swing-a wraz z programowaniem wszystkiego itp. Kojarzycie może kto to mógł być i czy do tej pory bawi się w takie rzeczy ?
Z Góry Dziękuję za wszelkie sugestie w tym temacie.
Pozdrawiam.
Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
,,Mężczyzna tylko od życia nauczy się żyć i żadna pedagogika tej nauki nie zastąpi. Miguel de Unamuno ''
piotrek_gdy, Grygy i misiek przy osobistej wizycie pomogą też w zakodowaniu navi.
Dziękuję za informacje.
Przy okazji możecie w kilku słowach napisać co warta jest tafabryczna navi ? W sumie radio Swing gra u mnie zaskakująco dobrze, a o wymianie myślę raczej pod kontem fabrycznej navigacji.
,,Mężczyzna tylko od życia nauczy się żyć i żadna pedagogika tej nauki nie zastąpi. Miguel de Unamuno ''
tyle ile każda fabryczna navi
masz zainstalowana ją w fabrycznym miejscu i tyle
poza efektem wizualnym i estetycznym i ogólnym dążeniem do "ori" nie ma żadnych plusów poza 30Gb dyskiem na ktory możesz sobie pozgrywac muzę
poza tym musisz sprawdzić czy dodatkowo nie bedziesz musial czegoś wyminić w elektronice
ktoś na forum opisywał ostatnio navi VDO dedykowana do O2- jeśli nie zalezy ci tylko na navi to w twoim przypadku byłoby to lepsze rozwiązanie a i koszt o wiele mniejszy
poczytaj i pomyśl
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Temat raczej odpuszczę.
W grę wchodzi tylko fabryczne radio, nie chcę żadnych innych zwłaszcza No Name, co fabryka to fabryka.
Pozdrawiam.
Osobiście polecam Columbusa i dodatkowy moduł BT do obsługi telefonu.
No i o to chodziło Czyli sprzęt niczego sobie. Fakt, że wizualnie to radio nie powala, ale ori to ori przynajmniej jakościowo powinno być bezproblemowe.
Dzięki
Komentarz