Zamieszczone przez Panoramix
Oryginalny subwofer ?
Zwiń
X
-
Oryginalny subwofer ?
Witam
Krótkie pytanie - czy Octavia II lub II FL posiadały w wyposażeniu dodatkowym fabryczny subwofer ? Jeśli tak jakie koszty zakupu i czy podejdzie to pod radio Swing.
Jeśli nie było ori suba, to czy Swing ma wyjście z którego można wydobyć sygnał do sterowania subem ?
Z Góry DziękujęOctavia II FL 1.2 TSI Elegance
,,Mężczyzna tylko od życia nauczy się żyć i żadna pedagogika tej nauki nie zastąpi. Miguel de Unamuno ''
-
-
Radiem chcesz pędzić suba?
Słyszałeś kiedyś jak takie coś gra?
IMO porażka !
Lepiej zainwestować w wygłuszenie i ew. zestaw głośnikowy i wzmacniacz.
Trochę jeździłem bez suba w aucie i całkiem fajnie plumkało!Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ziutsaneRadiem chcesz pędzić suba?
Słyszałeś kiedyś jak takie coś gra?
IMO porażka !
Lepiej zainwestować w wygłuszenie i ew. zestaw głośnikowy i wzmacniacz.
Trochę jeździłem bez suba w aucie i całkiem fajnie plumkało!
Nie chcę radiem pędzić suba tylko sygnał z niego wyciągnąć. Oczywiście sub musi być ze wzmacniaczem, dlatego najbardziej pasował by mi fabryczny jak to w niektórych modelach ma miejsce.
Moje audio jak na fabryczny sprzęt gra bardzo dobrze, subik to taka trochę wariacja niż koniecznośćOctavia II FL 1.2 TSI Elegance
,,Mężczyzna tylko od życia nauczy się żyć i żadna pedagogika tej nauki nie zastąpi. Miguel de Unamuno ''
Komentarz
-
-
GUAPA, hmm, nie widzę foty, dziwne, zrobię dziś jeszcze raz i jutro wrzucę.
A skrzynka wygląda dokładnie tak, pasuje idealnie w lewy boczek bagażnika. tak: http://allegro.pl/obudowa-pod-subwoo...903771577.html
Komentarz
-
-
GUAPA, 10s z wyszukwarką.. http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=47337VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, jak podjedziesz do chłopaków z tego linku z allegro na chłodną 35/37 to się dowiesz wszystkiego (lub telefon), ja byłem u nich i z tego co mi mówili sami robią takie pudełka. Koszt. ok 300zł.
Sam mam zamiar u nich wszystko założyć, wersję ekonomiczną czyli ok. 900-1000zł (głośnik+pudełko+wzmacniacz+montaż)
Komentarz
-
Komentarz