radio w samochodzie służbowym Skodia Octavia - jaka ramka
Zamieszczone przez Big
To nie jest takie proste jak by się mogło wydawać
Jak już brniemy w dyskusje teoretyczną to OK. "Nie jest proste, jest niemożliwe itd. " ale dlatego, że nikt jeszcze nie próbował tego zrobić, nikt nie ma potrzeby, odpowiedniej motywacji nazwij to jak chcesz. Unię stworzyli ludzie i ludzie mogą ją rozwiązać. A że koszty, wpływ na gospodarkę - cóż nic nie ma za darmo. Na razie Unia dąży w kierunku stworzenia czegoś na wzór Stanów Zjednoczonych, wspólny budżet centralny, polityka zagraniczna, wojsko. W tym wszystkim członkowie mają zachować suwerenność i niezależność. Trudno być niezależnym jak urzędnik w Brukseli dyktuje Ci co masz robić, bo jak nie to oddaj kasę. Więc za kilka, kilkanaście lat znajdą się niezadowoleni (socjaliści albo skrajna prawica), którzy zaczną przeć do zwiększenia niezależności, ochrony suwerenności, utrzymania tożsamości narodowej. Czy się to uda zrobić pokojowo może tak, a może nie.
Ale odbiegamy od tematu - jak wprowadzą opłaty za autostrady to będą opłaty i tyle.
radio w samochodzie służbowym Skodia Octavia - jaka ramka
Witam,
Panowie, ze względu na to, że jest to mój samochód służbowy i nie chcę nic w nim za bardzo zmieniać a nie daj Boże źle kupić (decyzja szefa i jego oko nade mną mam pytanie:
czy pozycja z linku będzie pasować do mojego modelu Skody
Nie mam oryginalnego radia o po wymontowaniu zaślepki jest tylko kostka (nie ISO i antena do radia)
w załączniku przesyłam także zdjęcie miejsca na radio
Dzięki z góry
Mariusz
wiecie jak to jest... dostałem hasło od szefa - jak chcesz radio w samochodzie to OK, ale wybierz ramkę - nie chcę kupić ramki, która nie będzie pasowała.
mmfazi
Masz taką ramkę jak ja przy swoim fabrycznym Swingu. Będę go sprzedawał bo dostałem w prezencie inne radio z nawigacją. Ramkę też niestety będę musiał zmienić
Komentarz