Oryginalne radio Stream mp3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tropek
    Classic
    • 2015
    • 7

rafiki, https://picasaweb.google.com/ocp.mal...arkingPrzyKFC#
  • kvra
    Drive
    • 2013
    • 41

Witam.
    Jestem świeżym posiadaczem Octavii II z 2007r.
    Auto jest sprowadzone z Belgii, ale do rzeczy.
    Jako, że chciałem przetestować fabryczne nagłośnienie wrzuciłem płytkę ze swoimi piosenkami.
    Nie miałem dziś zbyt wiele czasu ale na 4 włożone płyty, dwie mi odczytało, każda nagrana w mp3. Przypuszczam że laser może być do przeczyszczenia, jutro spróbuję płytą czyszczącą.
    Druga sprawa, to przy próbie wyciągnięcia płyty radio wysuwa ją tylko jakiś 1cm (+/-)i szybko ją zjada z powrotem. Normalnie płyta powinna wysuwać się gdzieś do połowy.

Jak sądzicie czy naprawa tego radia będzie droga? Chciałbym zostawić to radio ponieważ wyświetlane są tam czasem przydatne informacje między innymi te z czujników przy parkowaniu.

Komentarz

• tomekosw1
      Classic
      • 2013
      • 11
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Witam, co do odtwarzania plików MP3 nagranych na płytach CD to ten odtwarzacz czyta wszystkie płyty z MP3 pod warunkiem wypalenia płytki w trybie systemu plików ISO 9660 oraz najwolniejszego czasu wypalania. Tą opcję zapisu znajdziesz w programach do nagrywania płyt w sekcji zapis. Ja tak robię i muza leci z każdej płytki. [/b]

Komentarz

• Hiv
        Rider
        • 2011
        • 311

Ja mam streama i działa wszystko co nagrywam. Bez znaczenia tryb czy prędkość(wszystkie cd audio nagrywam x12)
        O2 skradziona - szukam nowej

Komentarz

• qmek
          Classic
          • 2012
          • 20

Czy ma ktoś wiedzę jak można przekodować radio, żeby na wyświetlaczu radia wyświetlana była temperatura wewnętrzna a nie zewnętrzna?

Komentarz

• greg44
            L&K
            • 2011
            • 1198
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez qmek
            żeby na wyświetlaczu radia wyświetlana była temperatura wewnętrzna a nie zewnętrzna
            Raczej nie ma takiej opcji.

Komentarz

Pracuję...