[O1]Rozmieszczenie oryginalnych czujnikow cofania

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • misiekkk2
    Classic
    • 2014
    • 5

ahmed799, sądząc po rejestracji to po sąsiedzku A jak chcesz przyjechać na spota to się nie krępuj, nie szukaj wymówki Zdjęcia trochę kiepskie i mało ich

[ Dodano: Sro 08 Sty, 14 14:06 ]
    Co do auta:
    -na 1 zdjęciu tarcze są zardzewiałe, czyli albo autko stoi na deszczu albo przyjechało prosto z myjni ,
    -lampy z diodami, nie wiem czy na to jest papier (homologacja),
    -na zdjęciu koła widać jakby opona była za wąska do felgi,
    -brak zdjęć środka
  • byq
    Ambiente
    • 2012
    • 171

Panowie, mógłby ktoś podać wysokość oraz w lewo i prawo jak te czujniki sa rozmieszczone w octavi I ? Gdzies mi kiedys przewinelo sie przez forum ale teraz znaleść nie moge. Wiadomość przyda sie dla potomnych.

Planuje zamontowac STIGa w miejsce mniej wiecej oryginalnych.

Dzieki
    Inline 5 cylinders

Komentarz

• andru123
      Elegance
      • 2010
      • 783
      • Toyota
      • ATF 2.0 MPI 120 KM

WITAM
      ja zamontowalem u siebie w listwie , mialem wiele wątpliwości i powiem ci ze
      raz że działają super a dwa
      ze sa praktycnzie niewidoczne

w poprzedniej skodzie zamontowalem tak jak prawie w ori, czyli pod listwa i tam gorzej to wygladalo
      najgorsze ze czujniki "prawie " byly w kolorze , kolega kupil odemnei poprzednia octavie i teraz jak widzial jak mam w RSie to narzekał ze jednak w listwie ładniej
      no i w razie niepowodzenia (np, krzywego wywiercenia czy innego wypadku losowego )wystarczy tylko zakupic sama listwe , zderzak jest nietkniety

a dodam ze tej samej firmy czujniki byly w obydwu skodach i dzialaja tak samo dobrze , wiec ta wysokosc 10-15 cm roznicy nie m wiekszego wplywu na dzialanie
      jest O1 RS 1.8T XENON
      była O1 1.9 TDI AGR

Komentarz

• byq
        Ambiente
        • 2012
        • 171

andru123, kupiłem pod kolor srebrne czujniki wiec w listwe nie włoże.

Mam jeszcze pytanie, Mam zamiar montować 3.5cm poniżej tej czarnej listwy. Czy jest tsam z tylu jakies wzmocnienie które moze pokrzyzowac wsadzenie czujnika? Chciałbym uniknąc sytuacji ze wywierce otwór i bedzie zonk...
        Inline 5 cylinders

Komentarz

• andru123
          Elegance
          • 2010
          • 783
          • Toyota
          • ATF 2.0 MPI 120 KM

Zamieszczone przez byq
          andru123, kupiłem pod kolor srebrne czujniki wiec w listwe nie włoże.

Mam jeszcze pytanie, Mam zamiar montować 3.5cm poniżej tej czarnej listwy. Czy jest tsam z tylu jakies wzmocnienie które moze pokrzyzowac wsadzenie czujnika? Chciałbym uniknąc sytuacji ze wywierce otwór i bedzie zonk...

skoro srebrne to spoko

nic tam nie ma , mozesz śmało wiercić tak wierciłem w mojej poprzedniej , też zresztą srebrnej
          jest O1 RS 1.8T XENON
          była O1 1.9 TDI AGR

Komentarz

Pracuję...