Czy ktoś z Was spotkał taką ramkę do 02FL aby zmieścić nowe Bolero oraz auto klimę poliftową ale aby był tam też otwór na uchwyt do telefonu?
Mam u siebie taki uchwyt i myślałem o tym aby go w ogóle zdjąć - nie używam go, telefon podpinam przez BT choć ostatnio pojawiłą się opcja, ze przytwierdzę w tym miejscu holder od SGSIII i nie będę miał potrzeby wozić go na szybie. Miejsce jak znalazł.
Musiałbym mieć jednak z tego co widzę ramkę z odpowiednim otworem? Były akie do wersji po lifcie?
Hiv, są na 100 % bo miałem nawet taką w rękach, ale niestety nie podam ci numeru teraz bo jest sajgon z tymi oznaczeniami, tak że nawet w ASO nie potrafią się w nich poruszać i znaleźć odpowiedni (przynajmniej u mnie w mieście). Ale jak będę miał chwilkę to postaram się przejrzeć w etce te numery.
Podejrzewam jednak, że znaleźć taką ramkę z 2giej ręki to nie ma szans. Chyba łatwiej będzie mi już wyciąć dziurę w tej którą już zakupiłem za kilkadziesiąt zł.
Znalazłem zdjęcie jak to wygląda po demontażu więc albo wyrzucę uchwyt zupełnie albo wytnę w nowej ramce taki fragment po prostu:
Komentarz