Podłączysz takie urządzenie bez problemu, jak typową fabryczną zmieniarkę, z tyłu radia wpinasz tą białą kostkę. Na karcie SD lub pamięci USB musisz zrobić katalogi CD1 - CD6, bo inaczej radio nie będzie widzieć utworów, w jednym katalogu do 99 utworów możesz wrzucić, jakość dźwięku trochę, nie znacznie gorsza od źródła np. z CD, brak wyświetlania nazwy utworów, czasami może się zdarzyć, że nie przeżuci z utworu na utwór - w Strem tak jest. To chyba cała wiedza o tym urządzeniu
A faktycznie nie podejdzie, jakaś inna, ale z tego co widzę to jest na 12 piny, podejrzewam, że można to przerobić, przełożyć piny do kostki zmieniarki skodowskiej i będzie hulać.
tylko trzeba teraz wiedziec kore piny z usb do ktorych pinow radia beda pasowac. Przypuszczam ze jakby przelozyc piny do tych samych otworow drugiej kostki to powinno zadzialac lae mogę się mylić
[ Dodano: Pią 19 Kwi, 13 14:28 ]
Podłączyłem to ale nic na radiu nie wyskakuje trzeba cos przeprogramować a radiu czy powinno odrazu zaskoczyć ?
[ Dodano: Nie 21 Kwi, 13 12:06 ]
Czy ma ktoś schemat tej kostki z pinami?
tylko trzeba teraz wiedziec kore piny z usb do ktorych pinow radia beda pasowac. Przypuszczam ze jakby przelozyc piny do tych samych otworow drugiej kostki to powinno zadzialac lae mogę się mylić
[ Dodano: Pią 19 Kwi, 13 14:28 ]
Podłączyłem to ale nic na radiu nie wyskakuje trzeba cos przeprogramować a radiu czy powinno odrazu zaskoczyć ?
[ Dodano: Nie 21 Kwi, 13 12:06 ]
Czy ma ktoś schemat tej kostki z pinami?
Komentarz