Muszę Was poprosić o pomoc.
Dziś się zabrałem za doposażenie czeszki w głośniki tył i wymiania przód na lepsze, zamontowanie kostki fakra do anten(rewelacja) i auxa. Zabrałem się od dupy strony i jak się okazało ze dobrze zrobiłem. Mianowicie podłączyłem kostkę fakra i działa. następnie podłączam zrobiony przeze mnie kabel aux w kostkę 12 pin i dupa, podłączenie jest na pewno ok w kostce bo sprawdzałem kilka razy.... z tego co wyczytałem to trzeba ten aux jakoś aktywować. ja niestety jestem zupełnie zielony w sprawach kodowania. kabel na usb mogę pożyczyć, tylko nie wiem jakim programem mam to zrobić i przede wszystkim jak. Czy mógłby mi ktoś napisać ewentualnie fotki z instrukcją?
kolego piotrcar, problem jest taki że ja nie wiem nawet gdzie szukać takiego bajta 0 bit 1. nie wiem jak się do tego dostać i jakim programem.
Gosek ja CI proponuje znaleźć kogoś z forum w twojej okolicy kto Ci to zrobi. Jeżeli nigdy sie nie bawiłeś kodowaniem i nie wiesz jak działa program to sam się nie bierz. Trochę czasu zajmuje poznanie tego, a jeszcze w miedzy czasie robi sie sporo błędów i wpada w różnego rodzaju pułapki
Pozdr
Komentarz