Zamieszczone przez prezes113
[O1] Dystanse MDF + zmiana audio
Zwiń
X
-
[O1] Dystanse MDF + zmiana audio
Witam,
mam fabryczne audio w O! (najprawdopodobniej) i bardzo irytuje mnie brzęczenie prawych drzwi przy głośniejszym słuchaniu muzyki. Czy dystanse z MDF załatwią problem?
I druga sprawa- do poprzedniego auta, którego nie sprzedałem kupiłem zestaw odseparowany (165mm _+ tweetery) ze zrobionymi na zamówienie zwrotnicami, który chciałbym przełożyć do mojej O1. Pytanie czy fabryczny zestaw posiada zwrotnice, jak się do nich dostać żeby wymienić?
Dzięki i pozdrawiam
-
-
Witaj.
Zamieszczone przez b3liarmam fabryczne audio w O! (najprawdopodobniej) i bardzo irytuje mnie brzęczenie prawych drzwi przy głośniejszym słuchaniu muzyki. Czy dystanse z MDF załatwią problem?
Zamieszczone przez b3liarI druga sprawa- do poprzedniego auta, którego nie sprzedałem kupiłem zestaw odseparowany (165mm _+ tweetery) ze zrobionymi na zamówienie zwrotnicami, który chciałbym przełożyć do mojej O1. Pytanie czy fabryczny zestaw posiada zwrotnice, jak się do nich dostać żeby wymienić?
pozdr0 :szeroki_usmiech
www.wantrejce.pl domowe obiady z dowozem do firmy, szkoły i domu
GrAnAtOwA bOmBa
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...078608#1078608
Komentarz
-
-
No już zrobiłem, ale dzięki za odpowiedź. W drzwi poszły właśnie STP Silver + troche bolla dodatkowo do wygłuszenia otworów technologicznych. Zestaw AMA 160 BL + mission + zwrotnice dedykowane od użytkownika lklukas z forum strefy car audio Z powodu bardzo dużego magnesu w ww. wooferach trzeba było nieco podciąć mocowanie prowadnicy szyby ale efekt jest nieziemski
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz