[O1] Dystanse MDF + zmiana audio

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • roncys
    Classic
    • 2012
    • 4

Zamieszczone przez prezes113
    ASO w którym serwisowałem auto było bardzo solidne,
    Nie istnieje takie. Nie kłam.. :P
  • b3liar
    Classic
    • 2011
    • 12

Witam,

mam fabryczne audio w O! (najprawdopodobniej) i bardzo irytuje mnie brzęczenie prawych drzwi przy głośniejszym słuchaniu muzyki. Czy dystanse z MDF załatwią problem?

I druga sprawa- do poprzedniego auta, którego nie sprzedałem kupiłem zestaw odseparowany (165mm _+ tweetery) ze zrobionymi na zamówienie zwrotnicami, który chciałbym przełożyć do mojej O1. Pytanie czy fabryczny zestaw posiada zwrotnice, jak się do nich dostać żeby wymienić?

Dzięki i pozdrawiam

Komentarz

• t00m3q
      Rider
      • 2012
      • 603

Witaj.

Zamieszczone przez b3liar
      mam fabryczne audio w O! (najprawdopodobniej) i bardzo irytuje mnie brzęczenie prawych drzwi przy głośniejszym słuchaniu muzyki. Czy dystanse z MDF załatwią problem?
      Dużo dadzą ale nie rozwiążą problemu całkowicie, konieczne jest zastosowanie mat wygłuszających - sporo tematów do poczytania na forum. Najlepiej jakość-cena wypadaja maty STP Silver

Zamieszczone przez b3liar
      I druga sprawa- do poprzedniego auta, którego nie sprzedałem kupiłem zestaw odseparowany (165mm _+ tweetery) ze zrobionymi na zamówienie zwrotnicami, który chciałbym przełożyć do mojej O1. Pytanie czy fabryczny zestaw posiada zwrotnice, jak się do nich dostać żeby wymienić?
      Nie, do fabrycznych zestawów nie dawano zwrotnic. W takim razie polecałbym przełożenie całego zestawu odseparowanego do Occi :roll:

pozdr0 :szeroki_usmiech

www.wantrejce.pl domowe obiady z dowozem do firmy, szkoły i domu
      GrAnAtOwA bOmBa
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...078608#1078608

Komentarz

• b3liar
        Classic
        • 2011
        • 12

No już zrobiłem, ale dzięki za odpowiedź. W drzwi poszły właśnie STP Silver + troche bolla dodatkowo do wygłuszenia otworów technologicznych. Zestaw AMA 160 BL + mission + zwrotnice dedykowane od użytkownika lklukas z forum strefy car audio Z powodu bardzo dużego magnesu w ww. wooferach trzeba było nieco podciąć mocowanie prowadnicy szyby ale efekt jest nieziemski

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...