Radio SWING i funkcja MUTE
Zwiń
X
-
Radio SWING i funkcja MUTE
Witam,
zadam może dziwne pytanie, ale ani w instrukcji radia, ani na forum nie znalazłem odpowiedzi. Mianowicie chodzi o sposób chwilowego wyciszenia radia w celu np. odebrania telefonu. Większość radioodbiorników samochodowych posiada funkcję MUTE uruchamianą poprzez naciśnięcie któregoś z przycisków. Czy radio SWING posiada taką możliwość?
-
-
Ja w bolero naciskam phone i robi sie pausa jak słucham mp3 lub wycisza sie jak słucham radiaBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micho_mJa w bolero naciskam phone i robi sie pausa jak słucham mp3 lub wycisza sie jak słucham radia
jak wół napisane, że chodzi o SWING`a
a ja jak poprzednik - również ściszam albo off, bo takiej funkcji jak MUTE lub zwykła pauza (przy słuchaniu płyt) nie ma chyba :cry:
ustawiłem tylko sobie, żeby podczas startu radia włączało mi się na od razu na odpowiednim zakresie głośności :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Wally, odpisalem Enriquez jak działa mute w innym radiu skody, chociaż pewnie wiedziałBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Rzeczywiscie w samym radio chyba nie ma takiej funkcji. Ja wciskam pokretlo glosnosci na kierownicy i wtedy mamy mute albo pauze podczas sluchania CD.
PozdrawiamByła: Skoda Fabia Combi 1.4 BKY 2006
Obecna: Skoda Octavia Combi FL 1.4 TSI 2011 CAXA
Silnik obecnie smaruje Mobil1 0w-40
Komentarz
-
-
Cantaloop
franek4always, w zasadzie sparowanie radia z telefonem przez BT daje z automatu funkcję mute ;-)
Komentarz
-
Cantaloop
-
Zamieszczone przez Cantaloopfranek4always, w zasadzie sparowanie radia z telefonem przez BT daje z automatu funkcję mute ;-)Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz