czym wyciszacie drzwi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pajak66
    Classic
    • 2008
    • 4

czym wyciszacie drzwi

oolsztyniak, witam kolege i ciesze sie ze wstepuje do naszego skromnego grona
    Co do Spotu odbedzie się 20 Kwietnia o 19.30 . Gdzie to jeszcze nie ustalone ale miał nasz kolega dac znac bo miało byc nad jeziorem krzywym gdzieś tam.

Prosze któregoś z kolegów który ma kontakt z kolegą który mówil o tym namiarze bodajrze grzegorzk zeby cos załatwił bo jak nie to znów spotkamy się w zajeździe U Leszka. PZDR
  • cichy1401
    Classic
    • 2006
    • 10

czym wyciszacie drzwi

czym wyciszacie drzi ay uzyskac lepszy bas czy to drogie i gdzie to kupic

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

cichy1401, było na forum poszukaj głównie matami dynamat lub boll obie dostaniesz u kolegi Nexus6

Komentarz

• cichy1401
        Classic
        • 2006
        • 10

ok dzieki zobacze

Komentarz

• Masmo
          L&K
          • 2005
          • 1145

Re: czym wyciszacie drzwi

Zamieszczone przez cichy1401
          czym wyciszacie drzi ay uzyskac lepszy bas czy to drogie i gdzie to kupic
          Ja zastosowałem tani sposób: pierścienie z mdf-u, maty APP i wełna mineralna. Jestem zadowolony z efektu. Róznica do fabryki bardzo duża. ALe temat był kilkukrotnie wałkowany.
          Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

Masmo, Otwierales moze drzwi po sezonie letnim :?: Jestem ciekaw jak wygladaja te APP w miejscu, gdzie sa otwory w drzwiach
            Spritmonitor.de

Komentarz

• Masmo
              L&K
              • 2005
              • 1145

Zamieszczone przez Maicroft
              Masmo, Otwierales moze drzwi po sezonie letnim :?: Jestem ciekaw jak wygladaja te APP w miejscu, gdzie sa otwory w drzwiach
              Nie otwierałem.
              Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD

Komentarz

Pracuję...