[O3] Nawigacja Amundsen+ czyli RNS 315

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PiratDrogowy
    Classic
    • 2016
    • 1

Dzięki Panowie. Wszystko jasne
  • Palmer
    Drive
    • 2013
    • 58

Intresowały by mnie opinie o dokładnie tej nawigacji. Jak z aktualizacją map. Czy można ustalić cal na podstawie wpisanych współrzędnych GPS, np wziętych z map google irp, itd.

Komentarz

• Wojqba
      Ambiente
      • 2008
      • 230

testowałem Columbusa (który btw ma te same mapy) i przy wybieraniu celu w Amundsenie i Columbusie masz 3 możliwości :
      adres, POI lub wybór miejsca bezpośrednio z mapy (również poprzez wpisanie współrzędnych).
      Jeżeli chodzi o aktualizację to po zakupie masz 3 lata aktualizacji w cenie nawigacji...
      Mapy są z 2013 roku i z tego co się zorientowałem to są w miarę aktualne....

Komentarz

• Palmer
        Drive
        • 2013
        • 58

Dzięki za konkretne informacje. Ja dowiedziałem się że dostawcą map jest navteq.
        I intryguje mnie ta aktualizacja tylko...Jak się wejdzie na ich stronę - tam w zakładce "Map Store" są marki aut. W tym Skoda. Wystarczy kliknąć i można za free pobrać 4 gb najaktualniejszych map. Jest też instrukcja aktualizacji. Podział na Amundsen i Columbus. Czy wystarczy pobrać sobie od producenta najnowsze mapy i wgrać na swoją oryginalną kartę SD? Ciekawi mnie to..

[ Dodano: Pon 19 Sie, 13 17:08 ]
        Jeszcze pytanie dla pewności...

W Amundsen+ Europa zachodnia to to co zaznaczone na powyższym zdjęciu?

Komentarz

Pracuję...